Wilt u een ritje maken op de solex in Twente?

Wij gaan ieder jaar met de hele afdeling een dagje weg om daar een dag leuke activiteiten met elkaar te ondernemen. Dit jaar was het aan mij de beurt om iets te organiseren en ik vond het lastig om iets te bedenken. Vorig jaar hebben wij namelijk met de hele afdeling iets heel actiefs gedaan, maar dat viel niet bij iedereen in de smaak. Wij hebben namelijk een heel gemengd gezelschap en dat zorgt ervoor dat wij met iedereen rekening moeten houden. Wij wilden daarom dit jaar graag iets doen wat wel actief was, maar wat niet heel veel inspanning zou vergen. Wij hebben daarom gekozen om iets te gaan doen wat iedereen zou kunnen. Wij hebben toen gekozen om een ritje op de solex in Twente te gaan maken. Wij hadden gezien dat je namelijk een rit op de solex in Twente kon maken en dat leek ons heel erg leuk om met de hele afdeling te doen. Wij hebben gekeken waar wij deze rit op de solex in Twente konden regelen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van twentskwartiertje.nl konden gaan. Deze site werd namelijk door meerdere mensen aangeraden wanneer je een rit op de solex in Twente wilde maken. Wij hebben de informatie op deze site daarom even goed doorgenomen en wij hebben toen gezien dat wij hier heel goed terecht zouden kunnen. Wij hebben toen contact opgenomen met de mensen van deze site omdat wij graag een reservering wilden maken voor een rit op de solex in Twente. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons liet weten dat wij altijd welkom waren. Wij konden een heel arrangement boeken rondom het ritje op de solex in Twente en ik heb besloten om na de rit op de solex in Twente een etentje te organiseren. Dat viel in heel goede aarde bij ons op kantoor en ik ben daarom blij dat ik de site van twentskwartiertje.nl heb gevonden. Ik kan u zeggen dat wij voor een hele goede prijs een mooi ritje op de solex in Twente konden maken en dat iedereen het heel erg leuk vond. 

Wij hebben genoten van onze rit op de solex in Twente

Wanneer je een ritje op de solex in Twente gaat maken, brengt dat allerlei herinneringen naar boven. Er is altijd wel iemand die vroeger ook een solex heeft gehad of die een rare oom had die vroeger een dergelijk voertuig had. Wij hebben daarom ook heel leuke gesprekken gehad tijdens onze tocht op de solex in Twente. Na afloop hebben wij ook nog heerlijk gegeten, dus wij hebben echt een topdag gehad. 

Dit is ideaal voor een personeelsuitje

Wanneer u ook graag iets wilt ondernemen met uw bedrijf of afdeling, dan raad ik u aan om een keer naar twentskwartiertje.nl te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Zien welke activiteiten u hier allemaal kunt boeken 
  • Bekijken hoe u een heel mooie dag kunt organiseren 
  • Meteen een reservering maken als u dat graag zou willen 

Ik kan u twentskwartiertje.nl van harte aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn