Een digitale werkplek creëren voor werknemers

Ik ben vijf jaar geleden een bedrijf begonnen en heb vijftien werknemers in dienst. Wij werken vanuit een kantoor, maar ik vind het belangrijk dat het personeel hun eigen tijd kunnen indelen en op een prettige manier kunnen werken. Ik voelde mij in het verleden ook altijd prettig, wanneer ik het vertrouwen kreeg om thuis te werken en zag hier ook mogelijkheden voor bij mijn eigen bedrijf. Ik wilde graag advies over een digitale werkplek en kwam in contact met het bedrijf desktoptowork. Dit bedrijf heeft mij geholpen om werken vanuit de cloud mogelijk te maken en ik ben zeer blij met deze keuze. Ik heb op dit moment vijftien werknemers in dienst en weet dat zij goed werken en erg betrokken zijn bij het bedrijf. Ik heb altijd personeel aangenomen met verschillende achtergronden en vond het nooit een probleem wanneer mensen parttime willen werken, of hun eigen uren willen indelen. Ik heb zelf ook een periode in mijn leven gehad, dat ik graag flexibeler wilde werken en was erg blij, toen dit mogelijk was. De afgelopen jaren heb ik veel tijd gestoken in het trainen van het personeel, daarom vond ik het fijn dat zij op kantoor kwamen, maar ik vond het nu tijd worden voor een digitale werkplek. Ik wil nog wel dat het personeel af en toe naar kantoor komt, bijvoorbeeld voor een overleg, maar dit hoeft van mij niet dagelijks. Thuiswerken heeft veel voordelen en vind ik een pluspunt als dit mogelijk is. Als je kind ziek is, er wordt thuis iets gerepareerd, of om reistijd te besparen, er zijn veel redenen om thuis te willen werken en daarvoor moesten wij een digitale werkplek creëren. Ik had het idee dat dit mogelijk was voor mijn bedrijf, maar dit moest nog wel gemaakt worden en wilde hier graag advies over van een ander bedrijf.

Een digitale werkplek was ook voor ons mogelijk

Ik zocht online naar bedrijven die een digitale werkplek konden opzetten en kwam al snel uit bij het bedrijf desktoptowork. Dit bedrijf is gespecialiseerd in een online werkplek en kon mij goed advies geven. Tijdens een gesprek legde ik onze situatie uit en kreeg te horen dat mijn bedrijf zeer geschikt was voor online werken. Dit bedrijf kon de digitale werkplek opzetten, waarmee de werknemers thuis precies hetzelfde konden doen, als op kantoor. Ik vond de prijs voor het opzetten zeer redelijk en liet dit bedrijf de opdracht uitvoeren.

De werknemers zijn er erg blij mee

Sinds een paar maanden werken wij vanuit een digitale werkplek en de werknemers en ik zijn er erg blij mee. Ik vraag dat de werknemers nog steeds op maandag op kantoor komen, maar de andere dagen mogen zij zelf kiezen. Zij kunnen thuis gemakkelijk werken en krijgen hetzelfde werk af. Sommige werknemers komen nog steeds elke dag naar kantoor, maar anderen werken regelmatig thuis. Voor het opzetten van een digitale werkplek raad ik desktoptowork aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in een online werkplek
  • Zij konden mij goed adviseren en de werkplek opzetten
  • De werknemers kunnen nu gemakkelijk thuis werken
  • Online werken heeft veel voordelen voor ons    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn