U zoekt een opslagruimte in Breda?

Omdat wij het afgelopen jaar kleiner zijn gaan wonen hebben we vanaf dat moment een opslagruimte in Breda gehuurd bij easybox. Dit bevalt zo goed dat we dit iedereen aanraden en we zelf wilden dat we eerder van deze mogelijkheid wisten. Het is namelijk zo dat we al jaren wilden verhuizen, maar we best veel spullen van sentimentele waarde hebben, en deze simpelweg niet weg wilden gooien of verkopen. Onze kinderen wonen nog op kamers en dus hebben ook zij op het moment geen ruimte voor deze meubeltjes en spullen, dus die opslagruimte in Breda was voor ons een schot in de roos. We hebben daar een medium bos gehuurd en er allerlei meubels en verhuisdozen vol met herinneringen voor de kinderen in opgeslagen. Alles kan daar blijven liggen tot ze zelf groter wonen en er plek voor hebben. Onze eigen zolder en de logeerkamers konden we daardoor leegmaken en nu we die ruimtes niet meer nodig hadden konden we eindelijk kleiner gaan wonen en op onze maandelijkse kosten besparen. Het geld dat we nu uitsparen door in een veel kleiner huis te wonen is veel meer dan het kost om die opslagruimte in Breda te huren, dus het was echt een slimme zet. Bovendien is het daar goed mogelijk om na een poosje over te stappen op een kleinere box. Als onze zoon namelijk zijn eerste, eigen huis koopt wil hij al een deel van deze spullen ophalen, waardoor de door ons gehuurde box te groot wordt. easybox is daar heel flexibel in, als er een kleinere box naar keuze vrij is kun je zonder moeite overstappen en in één dag al een kleinere box huren. 

Wat kost een opslagruimte in Breda?

We hebben het nu steeds over de locatie in Breda, maar easybox heeft eigenlijk terreinen met opslagboxen verdeeld over het hele land. Omdat ze volgens een vast principe en vaste maten werken kosten deze overal hetzelfde. Je kunt er onder andere een opslagruimte in Breda huren, maar ook in bijvoorbeeld:

  • Amsterdam en Amersfoort
  • Roosendaal
  • Leiden
  • Capelle a/d Ijssel
  • Oosterhout
  • En nog veel meer…

easybox heeft terreinen met opslagruimtes verdeeld over het hele land, en er zit er dus altijd een bij jou in de buurt. Denk jij er ook over om net als wij kleiner te gaan wonen en zoek je om die reden een opslagruimte in Breda of in een van de andere steden waar easybox gevestigd zit? Kijk dan op hun website voor de kosten van zo’n opslagbox. Deze zijn ons namelijk reuze meegevallen! We hebben door het op deze manier aan te pakken juist veel geld bespaard!

Soorten opslagboxen bij easybox

Als je bij easybox een opslagruimte in Breda, Roosendaal of een van de andere steden wilt huren kan dat al vanaf 1,5 m2. Dit was voor ons natuurlijk veel te klein, omdat we veel meubels moesten opslaan. Maar als je enkel een stuk of 10 verhuisdozen vol herinneringen veilige wilt opslaan is dit formaat echt ideaal! Liever een iets grotere box? Kies dan voor de Small, Medium of Large variant. Bij easybox kun je een opslagruimte in Breda huren in maar liefst 8 verschillende formaten, dus ook voor jouw hoeveelheid inboedel hebben ze het juist formaat! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn