Is uw scherfijs machine aan vervanging toe?

Wij hebben een horecazaak waar wij veel vis serveren. Wij hebben daarom een grote vitrine waarin wij de vis aan de gasten presenteren. Als zij dan vervolgens een vis willen eten dan kunnen zij in de vitrine bekijken welke vissen wij allemaal op voorraad hebben liggen. Wij hebben deze vissen altijd in scherfijs liggen omdat dit de beste manier is om je vis te bewaren. Wij hebben onlangs echter gemerkt dat onze scherfijs machine het niet goed meer deed. Het ijs werd niet goed gekoeld en kwam daarom al half gesmolten uit de scherfijs machine. Dat was natuurlijk heel vervelend om te merken en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij onze scherfijs machine ook konden gaan maken. Waar wij bang voor waren, bleek uiteindelijk ook het geval te zijn. Wij kregen namelijk te horen dat onze scherfijs machine niet meer gemaakt kon worden omdat het ding al heel oud was. Dat betekende dat wij ons moesten gaan inspannen om een nieuwe scherfijs machine te kopen en wij hebben daarom meteen gekeken waar wij deze het beste konden gaan kopen. Wij hebben toen op heel veel plaatsen gezocht want wij wilden er graag zeker van zijn dat wij een goede deal konden sluiten. Wij hebben uiteindelijk goede zaken kunnen doen bij de mensen van veld.nl. Deze site hebben wij door meerdere mensen aangeraden gekregen en wij wilden daarom graag zien wat wij allemaal in het aanbod van deze mensen konden vinden. Wij hebben toen gezien dat wanneer je hier een scherfijs machine gaat kopen, je er zeker van kunt zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom ook niet lang gewacht met het plaatsen van een bestelling. Wij hadden onze scherfijs machine namelijk al heel snel nodig want wij konden onze vis niet zomaar zonder ijs in de vitrine leggen. Wij waren blij dat dit bedrijf ons daarom zo goed en snel kon helpen en wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. 

Deze scherfijs machine kon snel geleverd worden 

Zoals ik in het voorgaande reeds schreef, was het voor ons belangrijk dat onze scherfijs machine snel geleverd kon worden. Wanneer je bij veld.nl een bestelling plaatst, hoef je niet bang te zijn dat je lang op je bestelling hoeft te wachten. Wij kregen meteen een mailtje waarin ons geschreven werd dat onze nieuwe aankoop al heel snel geleverd zou worden. Dat was de service die wij zochten en ik ben daarom ook blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan. 

Bekijk deze site ook een keer

Mocht u ook iets willen kopen voor uw horecagelegenheid, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van veld.nl te surfen 
  • Te bekijken hoeveel mogelijkheden u hier wel niet aangeboden krijgt
  • Een bestelling te plaatsen als u ook voor kwaliteit gaat

Ik kan u aanraden om deze site goed in de gaten te houden want u kunt hier altijd apparatuur van zeer hoge kwaliteit vinden. Bovendien zijn de prijzen ook nog eens heel scherp. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn