Bent u opzoek naar led bouwlampen?

Bent u opzoek naar led bouwlampen? Dan bent u bij pretmetled.nl aan het goede adres. Het bedrijf is een specialist op het gebied van veel voorkomende LED verlichting. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment in de webshop waar u eenvoudig een bestelling kan plaatsen. Het bedrijf kenmerkt zich op het gebied van een degelijk assortiment, brede kennis en advies van de adviseurs en een goed proces. 

Bij pretmetled.nl vindt u a-merken met een minimale fabrieksgarantie van twee jaar. Merken die u in de webshop kunt vinden zijn:

  • Philips
  • Samsung
  • V-Tac
  • Wago
  • Gira

Naast deze a-merken heeft het bedrijf ook een huismerk, namelijk: RTM Lightning. Van deze producten kunt u dezelfde kwaliteit verwachten als van deze a-merken. 

Led bouwlampen

De led bouwlampen zijn te verkrijgen in vele vormen en maten. Bij het plaatsen van led bouwlampen is het belangrijk om te kijken hoeveel Bent u opzoek naar led bouwlampen?inbouwdiepte u heeft. Wanneer dit geen beperkingen oplevert kunt u gaan kijken naar persoonlijke voorkeuren. Zo kunt u led bouwlampen verkrijgen in ronde spotjes maar ook verdiepte spotjes. Daarnaast heeft u bij de led bouwlampen ook de keuze uit diverse kleuren van het spotje zelf. Naast deze keuze is het ook mogelijk om de lichtkleur van de led bouwlampen te kiezen. Vaak worden de volgende keuzes gemaakt als het gaat om led bouwlampen:

  • Woonkamer en slaapkamer: vaak wordt er gekozen voor extra warm witte led bouwlampen.
  • Badkamer: vaak wordt er gekozen voor warm witte led bouwlampen omdat het belangrijk is om goed en helder licht te hebben in deze ruimte.
  • Keuken: vaak wordt er bij een open keuken gekozen voor extra warm witte led bouwlampen omdat er het licht doorgetrokken wordt met de woonkamer. Wanneer de keuken praktisch ingericht is wordt er vaak gekozen voor warm witte led bouwlampen.
  • Werkkamer of bijkeuken: vaak wordt er gekozen voor warm witte led bouwlampen.
  • Garage: vaak wordt er gekozen voor natuurlijk witte led bouwlampen zodat u voldoende kunt zien tijdens het werken.

De led bouwlampen zijn 230V wat betekend dat de spots parallel geschakeld moeten worden, er is dus geen transformator of driver nodig. Daarnaast is het wattage erg laag en heeft u geen speciaal montagedraad nodig, een standaard draad is ruim voldoende. Bij iedere bestelling krijgt u uiteraard een handleiding om het eenvoudig zelf te installeren. 

Het bedrijf

pretmetled.nl biedt u een totaal oplossing die specifiek afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeftes van u als klant. Het bedrijf is onderdeel van RTM Publishing BV. Dit is een uitgever op het gebied van webshops en informatieve websites waaronder dus pretmetled.nl. 

Het bedrijf streeft er altijd naar om de bestelling binnen twee werkdagen bij u te bezorgen. Het komt vaker voor dat het bedrijf de bestelling al binnen een dag geleverd heeft. Hierbij geldt voor 16:00 uur op werkdagen besteld is de volgende dag in huis. Zo worden alle bestellingen verzonden met PostNL en ontvangt u een track & trace code om het pakketje te volgen.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over een product of wanneer u een offerte wilt aanvragen dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met het bedrijf. De specialisten staan u graag te woord voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn