Sekstoys voor extra genot

Kittig - SekstoysHet gebruik van sekstoys is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend, al valt er de laatste tijd wel op te merken dat meer mensen hier voor open staan. Aan de ene kant komt dit doordat we een steeds vrijere seksuele moraal krijgen, het wordt steeds normaler om te praten over behoeftes met betrekking tot seks. Aan de andere kant is het deels toe te schrijven aan het succes van de boeken van Fifty Shades of Grey. Voor sommige lezeressen was het de eerste echte aanraking met hoe sekstoys gebruikt kunnen worden en dit heeft hun fantasie zeker geprikkeld. Heb jij de boeken ook gelezen en ben je ook nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is op het gebied van sekstoys? Raakte jij ook zo opgewonden van de spannende seksscènes in de boeken en kon jij je heel goed verplaatsen in Anastasia? Dan zul jij ongetwijfeld al wat gekeken hebben naar de mogelijkheden voor spannende speeltjes. Of had jij juist een andere reactie, leek het je allemaal wat eng en ben je daardoor wat angstig geworden voor het gebruik van sekstoys? Dan is het goed om te weten dat deze echt niet allemaal zo kinky zijn als in het boek. Er zijn ook heel andere soorten seksspeeltjes verkrijgbaar, er zijn immers genoeg mensen die zich zelf niet graag bezighouden met BDSM, maar die toch toys willen gebruiken. Ook voor mensen die niet opgewonden raken van een beetje pijn, zijn er dus leuke sekstoys te vinden. Het aanbod is tegenwoordig groot genoeg, voor iedereen is er wel een opwindende toy te krijgen!

Ruime keus in sekstoys

Waar moet je nu precies aan denken als het gaat om sekstoys, wat voor soort producten kun je dan allemaal verwachten? Als je eens rondkijkt in een online seksshop, zoals Kittig.nl, dan kun je hier een goed beeld van krijgen. Zij hebben hun assortiment sekstoys onder verdeeld in:

  • voor haar
  • voor hem
  • vibrators
  • anale toys
  • dildo’s en dongs

In de categorie voor haar vind je bijvoorbeeld eitjes, die je vaginaal in kunt brengen en die voor een heerlijke sensatie zorgen als je beweegt. Voor mannen hebben zij in hun collectie bijvoorbeeld cockrings, peniskooien of love dolls. Allemaal producten die heerlijk zijn om alleen te gebruiken, maar ook samen met je partner kun je met de meeste producten veel plezier beleven. Dat geldt ook voor vibrators. Door de meeste mensen wordt dit gezien als een product dat vrouwen gebruiken als zij geen partner hebben, om zo toch een heerlijk hoogtepunt te bereiken. Maar ook deze sekstoys kun je natuurlijk heel goed samen met je sekspartner gebruiken. Laat de ander eens de vibrator vasthouden en leg je hoogtepunt in zijn of haar handen. Je hebt dan zelf niets meer te zeggen over de vibratiesnelheid die er gebruikt wordt en dit zorgt voor een heel andere ervaring. Anale toys zijn producten die niet voor iedereen weggelegd zijn. Sommige mensen bereiken de meest fantastische orgasmen als zij anaal gestimuleerd worden, anderen gruwen van de gedachte alleen. Kies vooral waar jij je zelf prettig bij voelt. Naast deze sekstoys, hebben zij een speciale categorie fetisj, waarin je de meer kinky producten vindt. Zo vind je er bijvoorbeeld bondagesets, waarmee jij je partner vast kunt binden of waarmee jij je kunt laten vastbinden. Ben jij dominant of juist onderdanig? Wil jij de touwtjes in handen hebben of laat jij je graag verrassen door wat jouw meester voor jou in petto heeft? Probeer het rustig eens uit met je partner en je komt er snel genoeg achter welke rol jou het beste past. Naast bondagesets vind je bij de fetisj sekstoys natuurlijk ook tepelklemmen, peniskooien, zweepjes en blinddoeken. Kijk eens rustig rond op hun website, welke sekstoys spreken jou aan? Van welke krijg jij een opgewonden gevoel en welke zou jij graag eens uit willen proberen. Krijg jij tintelingen in je buik bij de aanblik van tepelklemmen, die zachtjes op jouw tepels geplaatst kunnen worden of die juist heel ferm aangedraaid worden en voor een prettige pijn zorgen? Of zie jij meer in een zweepje, krijg jij het al warm van het idee dat jouw partner je billen eens onder handen neemt met een flogger of een paddle? Voor iedere fantasie en iedere wens kun je bij Kittig.nl geschikte sekstoys vinden.

Meer dan speeltjes

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat een seksshop meer biedt dan enkel spannende seksspeeltjes. Je kunt er natuurlijk heel goed winkelen voor de meest opwindende sekstoys, maar je vindt bij Kittig.nl nog veel meer sexy en spannende producten. Zo hebben zij bijvoorbeeld een speciale categorie kleding en lingerie. Je vindt hier sexy kostuums, die je heel goed kunt gebruiken voor een spannend rollenspel. Of kies eens voor sexy lingerie, om de ander mee te verleiden. Sommige lingeriesetjes zien er zo fantastisch uit, dat het bijna zonde is om ze uit te trekken. Daarnaast hebben ze ook nog een sectie met drogisterijartikelen. Sommige sekstoys kunnen het best gebruikt worden in combinatie met glijmiddel, dit kun je dan ook meteen bij hen aanschaffen. Maar ook vind je bij hun drogisterijafdeling massageolie voor een heerlijke massage. Om je seksspeeltjes veilig te kunnen gebruiken, moeten deze natuurlijk goed onderhouden worden. Daarom hebben zij ook toycleaners te koop. En uiteraard vind je bij hen ook een ruime collectie condooms. Voor sekstoys en alle andere producten op dit gebied is Kittig.nl dus een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn