Safari Kenia

Wie droom er niet van, een safari in Kenia? Het zien van een olifant in de dierentuin is natuurlijk prachtig, maar het is uiteraard nog vele malen fantastischer om deze in het wild te aanschouwen. Terwijl u over de savanne loopt of er met uw auto doorheen rijdt, kunt u deze machtige dieren zomaar tegen het lijf lopen of van aan veilige afstand bewonderen. Dit is natuurlijk helemaal geweldig! Voor veel mensen is het een droom om dit eens mee te maken en dit lukt natuurlijk het best tijdens een uitgebreide safari. Kenia is een uitstekende keus, aangezien u hier een zeer grote kans heeft op het zien van diverse dieren. Zo vindt u in dit land bijvoorbeeld het Amboseli Park, het natuurpark met de grootste kuddes olifanten ter wereld. Hier bent u er zeker van dat u deze majestueuze dieren in het wild tegen zult komen. Een andere reden om voor uw safari Kenia uit te kiezen, is dat u hier het fantastische natuurreservaat Masai Mara aantreft. Hier kunt u veel soorten wild tegenkomen, wat uw vakantie echt tot een waar feestje maakt. Daarnaast kunt u in de Samburu vele unieke diersoorten leren kennen. Natuurlijk gaat u hier niet alleen heen voor een safari, Kenia heeft nog veel meer moois te bieden. Zo kunt u in de Great Rift Valley genieten van de prachtige meren en kunt u uw ogen uitkijken bij de Kilimanjaro, de beroemde berg met besneeuwde toppen en dat in hartje Afrika! Daarnaast biedt dit land ook nog een bijzonder vulkaangebied, met unieke planten en dieren, waar u een fantastische wandelsafari kunt doen. Tijdens een safari in Kenia kunt u dus heel veel planten, dieren en natuurschoon leren kennen, afhankelijk van welke regio u bezoekt. Wat echter vast staat is dat u altijd een fantastische tijd zult beleven!

Rondreis en safari Kenia

Hierboven kwam het al even aan bod, er is veel meer te doen dan enkel een safari in Kenia. Hoewel dit natuurlijk een fantastische ervaring is en iets wat iedereen altijd een keer gedaan zou moeten hebben, is het natuurlijk zonde om het daarbij te laten. Het werd net al duidelijk dat er op veel meer manieren van de natuur genoten kan worden dan enkel tijdens een safari, Kenia biedt nog veel meer mogelijkheden daarvoor. Zo is het doen van een wandelsafari bijvoorbeeld zeer aan te raden, het stelt u in staat om de natuur en de dieren van veel dichterbij te bekijken. Door het langzame tempo hebt u bovendien de tijd om echt alle indrukken goed in u op te nemen. Zo zult u er zelfs toe komen om de kleinste insecten te bestuderen en u daarover te verwonderen. Natuurlijk is dit ook weer een vorm van een safari en Kenia heeft juist nog veel meer andere opties. Wat dacht u van het beklimmen van de Kilimanjaro? Niet iets wat voor iedereen weggelegd is, maar wel een unieke ervaring. Bent u hier niet toe in staat, breng dan toch een bezoek aan deze berg. Het aanzicht van een besneeuwde bergtop midden in Afrika is op zich al een bijzondere belevenis en de moeite meer dan waard. U kunt naast natuur en safari Kenia ook op een andere manier leren kennen, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan een van de grote steden, zoals Nairobi. Hier kunt u weer op een heel andere manier kennis maken met dit land en weer heel nieuwe indrukken opdoen. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat dit land aan de oceaan gelegen is. Het leent zich dan ook heel goed voor het genieten van zon, zee en strand! Kies dus vooral niet voor enkel een safari, Kenia is echt een land bij uitstek om met een rondreis te verkennen!

De mooiste reizen vindt u bij AV-Tours

Wilt u een safari in Kenia doen of wilt u graag door het hele land reizen? Dan bent u bij AV-Tours aan het juiste adres. Zij bieden verschillende opties voor een bezoek aan de Oost-Afrikaanse land en u kunt bij hen altijd een reismogelijkheid vinden die aan uw wensen voldoet. Doordat zij veel kennis hebben van Kenia, kunt u er zeker van zijn dat ze de mooiste plekken voor u geselecteerd hebben. Of u nu enkel vanwege de safari Kenia bezoekt of omdat u een grote rondreis wilt maken en het land in al haar facetten wilt leren kennen, zij bieden u hiertoe altijd de mogelijkheid. U kunt bij hen kiezen voor diverse groepsreizen, waar u altijd bijgestaan wordt door gidsen die Nederlands spreken. Of u nu van luxe houdt, of graag in wat eenvoudigere accommodaties overnacht, zij bieden het allemaal. Natuurlijk hoeft u niet per se mee met een groepsreis als u een rondreis of safari in Kenia wilt maken, er zijn ook verschillende individuele reizen waar u uit kunt kiezen. Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat AV-Tours:

  • de mooiste locaties voor u uitgezocht heeft
  • goede accommodaties geregeld heeft
  • persoonlijke service biedt

Doordat zij al ruim twintig jaar ervaring hebben met het organiseren van reizen op dit continent, kunt u er op vertrouwen dat zij de beste locaties weten. Kiest u bij hen een safari in Kenia, dan zal dit ook absoluut de mooiste variant zijn die u kunt doen. AV-Tours is dan ook absoluut het juiste adres voor iedereen die graag eens een safari in Kenia wil gaan maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn