Aan de slag met de juiste lyme behandeling

ziekte-van-lyme - lyme behandelingLyme is een vervelende immuunziekte die je leven flink op zijn kop kan zetten. De meeste mensen ontwikkelen de ziekte van lyme nadat zij door een teek gebeten zijn en deze teek niet (op tijd) hebben weggehaald. Gelukkig is de lyme behandeling makkelijk te starten. Vermoed je dat je door een teek gebeten bent of dat u de ziekte van lyme heeft? Ga hiermee dan zo snel mogelijk naar je huisarts. Hij of zij kan je dan zo snel mogelijk een antibioticakuur geven die de ziekte als sneeuw voor de zon zal doen verdwijnen. Helaas zijn er echter uitzonderlijke situaties waarin de lyme behandeling niet aanslaat. Dit is vervelend, want de ziekte heeft een grote impact op je leven en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je huisarts zal je in dat geval misschien vertellen dat er geen mogelijkheid is voor een ander soort lyme behandeling. Dit is echter niet waar. Op de website van de Ziekte van Lyme vind je een 3 stappenplan waarmee je de ziekte van lyme alsnog kunt behandelen.

  • Versterken van het immuunsysteem
  • Supplementen met antibiotische en immuunversterkende werking
  • Biofotonentherapie

Omdat de ziekte van lyme een ziekte is die met name je immuunsysteem ernstig aantast is het dus noodzaak om de Borrelia bacterie te bestrijden door je immuunsysteem flink te versterken. Gelukkig zijn hier uiteenlopende methodes voor die tijdens deze lyme behandeling worden toegepast. Ten eerste ga je aan de slag met je voeding. Door de juiste voedingsmiddelen tot je te nemen zal je immuunsysteem goed versterken. Vaak is dit niet voldoende om de ziekte van lyme ook echt te bestrijden en daarom volgen de twee andere stappen daarna nog. Tijdens de eerste stap is het met name van belang dat je het dieet dat je krijgt opgelegd tot in de details volgt. Alleen op die manier versterk jij je immuunsysteem optimaal en zal deze lyme behandeling een stuk sneller aanslaan.

Supplementen voor de lyme behandeling

Heb jij je immuunsysteem versterkt tijdens stap een van de lyme behandeling? Dan wordt het tijd voor stap twee. Hierbij ga je aan de slag met supplementen. Met de juiste voeding kun je een heel eind komen om de lyme behandeling te starten, maar omdat de Borellia bacterie zeer hardnekkig is zal het nodig zijn om dit nog meer te versterken. Met het gebruik van de juiste supplementen zul je dat zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. De arts die jou hierin begeleidt zal je precies vertellen welke voedingssupplementen je moet innemen en ook voor je bijhouden hoeveel effect het heeft. Deze lyme behandeling hoef je dus zeker niet alleen te doen. Tijdens de laatste stap van de lyme behandeling wordt de Ziekte van Lyme uit je systeem gehaald met biofotonentherapie. Dit is een alternatieve therapievorm uit Duitsland waarbij je in verschillende sessies je immuunsysteem nog meer verbeterd. Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per persoon. De een redt het met 15 behandelingen, een ander heeft een traject van 50 afspraken nodig. Dit hangt van verschillende factoren af en zijn dan ook moeilijk te voorspellen. Het positieve is, onafhankelijk van het aantal behandelingen wat je krijgt, deze lyme behandeling is erg effectief en heeft al een heleboel mensen met chronische lyme alsnog van de ziekte afgeholpen. Wanneer de chronische versie dus bij jou geconstateerd wordt hoef je dus niet te wanhopen. Met deze lyme behandeling zullen de symptomen van de ziekte alsnog verdwijnen. Op de website van de Ziekte van Lyme kun je hier meer informatie over vinden.

De lyme behandeling die werkt

Met de juiste lyme behandeling ben je zo van de ziekte van lyme genezen. Als je het eenmaal gehad hebt word je er niet immuun voor. Het is daarna dus ook noodzaak dat je jezelf eigenlijk nog beter controleert op tekenbeten. Als je dit moeilijk vindt dan kan een arts je laten zien hoe je dit het beste doet. Dit geldt ook voor het verwijderen van de teek. Dit moet je op een bepaalde manier doen. Doe je dit verkeerd? Dan kunnen de pootjes van de teek achterblijven en zit je alsnog met het risico dat je de ziekte van lyme ontwikkeld en de lyme behandeling moet starten. Zorg dus dat je dit voorkomt door jezelf als je buiten bent geweest altijd grondig te controleren op teken. Heb je kinderen? Vergeet hen dan ook niet te checken op teken. Kinderen komen vaak buiten en lopen dus een verhoogd risico om ergens door een teek gebeten te worden. Ontdek jij een tekenbeet niet of te laat? Dan ben je vast wel bekend met de eerste symptomen van de ziekte van lyme. Wanneer je rode kringen of cirkels op je huid ziet dan betekent dit vaak dat je deze ziekte hebt opgelopen en is het dus noodzaak dat je zo snel mogelijk naar de dokter gaat om de lyme behandeling te starten. Als je dit niet doet dan kan dit vervelend aflopen. Stel het doktersbezoek dan ook zeker niet uit en doe dit zo snel mogelijk. Wanneer de lyme behandeling gestart is en het slaat goed aan (je hebt dus niet de chronische variant) dan zul je hier snel resultaat van zien en gauw opknappen. Heb je vragen over de behandeling? Kijk dan op de website of stel ze aan je arts. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn