Schneider groepenkast bestellen? GroepenkastCompleet.nl!

Opzoek naar een Schneider groepenkast of een groepenkast dat speciaal ontworpen is voor een eenvoudige en veilige installatie? Dan bent u bij groepenkastcompleet.nl aan het juiste adres. Wij bieden een geselecteerd top aanbod groepenkasten aan, waaronder van het merk Schneider. Een groepenkast van Schneider is bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbare componenten en uiteraard vanwege de eenvoudige installatie. Bent u nog zoekende naar de geschikte groepenkast? Dan helpen wij van groepenkastcompleet.nl u graag verder. Wij hebben alles voor u in huis, zodat u gelijk aan de slag kunt. Bekijk onze webshop voor meer informatie en modellen.

Schneider groepenkast aanschaffen

Bezig met het aanleggen of wijzigen van de stroomvoorziening en daarvoor opzoek naar een professionele groepenkast? Kies dan voor Schneider. Hiermee bent u verzekerd van veel installatiegemak en een veilig systeem. Schneider groepenkasten staan bekend om hun zeer eenvoudige installatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van betrouwbare componenten. Het bedrijf Schneider behoort tot de grootste leveranciers als het gaat om groepenkasten en energiebeheersystemen. Met minimaal gebruik van gereedschap, kunt u een groepenkast installeren. Mocht u in de toekomst willen uitbreiden, dat is dit altijd mogelijk. Schneider heeft namelijk veel werkruimte in een groepenkast gereserveerd, waarbij standaard doorverbindingskammen zijn voorgemonteerd. Tevens beschikt een groepenkast over 18 buisingangen van zowel 16 als 19 mm dik. Om u ten slotte nog meer tijd te besparen, worden alle Schneider groepenkasten compleet voorbedraad en montageklaar bij u afgeleverd. Het is enkel nog een kwestie van de juiste hoeveelheid groepen kiezen, bestellen en aan de slag gaan.

Een 1-fase of 3-fase Schneider meterkast?

Welke uitvoering u nodig hebt, hangt af van de hoofdaansluiting in de meterkast. Als het gaat om een 220/230 Volt aansluiting dan is een 1-fase Schneider groepenkast geschikt. Wellicht heeft uw woning of bedrijf een 380/400 Volt hoofdaansluiting, ook wel krachtstroom genoemd. Dan kunt u de 3-fase Schneider groepenkast bij ons betellen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvullende componenten die u verwacht te moeten installeren, kunt u de ideale groepenkast vinden met voldoende ruimte voor extra modulen in onze webshop. Kies ook voor duurzaamheid en zorg dat u altijd voldoende uitbreidingsmogelijkheden overhoudt voor de toekomst. Alle componenten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met de doorverbindingskammen. Standaard heeft Schneider 24 modulen van 10 mm per DIN-rail voorgemonteerd. Hiervoor zijn losse installatieautomaten, kookgroepen, aardlekschakelaars en andere componenten beschikbaar. Geheel naar wens kunt u de groepenkast samenstellen. Om zoveel mogelijk de flexibiliteit te waarborgen, worden de Schneider groepenkasten zonder onderinvoer geleverd. Uiteraard kunt u hiervoor wel een speciale buisinvoerstuk bijbestellen. Alle Schneider groepenkasten voldoen ten slotte aan de strengste veiligheidseisen volgens de NEN-normen en KEMA-KEUR.

Voordelen Schneider groepenkast:

  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Zeer betrouwbaar
  • Duurzaam geproduceerd met uitbreidingsmogelijkheden 
  • Moderne vormgeving
  • Veel werkruimte
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Volgens de NEN-normen en KEMA-KEUR


Wat zeggen de experts over een Schneider groepenkast?

Als minpunt is genoemd dat het niet mogelijk is om de buisinvoer via de zijkant van de kast te monteren en de installatieautomaten zijn op basis van schroefcontacten. Als pluspunt wordt het eenvoudige installeren en het bijplaatsen van extra groepen genoemd. Daarbij is de behuizing compact en wordt de groepenkast compleet voorbedraad en montageklaar afgeleverd. Kortom u kunt eenvoudig en snel uw groepenkast van Schneider installeren met veel extra mogelijkheden. Bekijk daarom nu ons assortiment online of neem contact op met een van onze vriendelijke collega’s voor persoonlijk advies: groepenkastcompleet. Bestel vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn