Schakel altijd een RT-taxateur in

Als ondernemer is het belangrijk om een onafhankelijke partij in te schakelen waarmee u de waarde van uw commerciƫle vastgoed kunt bepalen. Een RT-taxateur is een erkende taxateur die u hierbij kan helpen. De RT-taxateur werkt namelijk volgens gecertificeerde wijze en is geregistreerd om als taxateur in Nederland taxaties uit te mogen voeren. Dit zorgt ervoor dat u met deze taxateur een expert in huis haalt die u kan helpen bij het taxeren van uw vastgoed en die u van advies kan voorzien voor aankoop, verkoop of het bepalen van een huurprijs. Boers&Lem Vastgoedconsultants is een gerenommeerd bedrijf dat taxaties uitvoert met een RT-taxateur. U kunt deze vastgoedconsultants inschakelen voor:

  • Makelaardijzaken
  • Taxaties
  • Advies

Op boersenlem.nl ontdekt u de volledige dienstverlening van deze organisatie.

Een RT-taxateur in het Oosten van het land

Boers&Lem Vastgoedconsultants is gevestigd in Enschede en Almelo. Hier is het team actief waarbij u hen onder andere kunt inschakelen als RT-taxateur voor het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand. Mede door de werkwijze, waarbij altijd een tweede RT-taxateur wordt ingeschakeld, bent u ervan verzekerd dat u een goede indicatie heeft van de waarde van uw pand. Stel u wilt uw bedrijfspand verhuren aan een andere ondernemer. Dan wilt u natuurlijk weten wat de waarde van uw pand is, maar ook welke huurprijs u moet berekenen en of de huurprijs conform de markt op die locatie is. Met Boers&Lem Vastgoedconsultants bent u er zeker van dat u de juiste indicatie van de waarde krijgt en dat u, samen met hen, een marktconforme huurprijs kunt bepalen. De dienstverlening gaat daarbij verder dan alleen het aanbieden van de RT-taxateur. U kunt namelijk ook het vinden van een huurder voor uw pand aan deze experts overlaten. De kennis en ervaring die Boers&Lem Vastgoedconsultants heeft biedt u meerwaarde in deze dienstverlening, waardoor u als verhuurder van een bedrijfspand ontzorgd wordt. Een RT-taxateur schakelt u niet alleen in voor het bepalen van de waarde voor de verhuur van een pand. Een waardebepaling kan voor meerdere doeleinden belangrijk zijn. Bedrijfspanden zijn vaak beleggingsobjecten en de waardebepaling hiervan is erg belangrijk. Daarom heeft Boers&Lem Vastgoedconsultants in de dienstverlening een compleet pakket ontwikkeld, waarbij taxaties en advies worden geboden bij zaken als projectontwikkeling, aanvragen van financieringen, bepaling van de verkoopwaarde en meer. Zelfs voor fiscale vraagstukken zijn deze vastgoedconsultants in te schakelen. Wat de reden ook is, u kunt vakmanschap en professionaliteit verwachten bij alle diensten die deze organisatie levert en dat is prettig, want als ondernemer is het vaak lastig om zelf te bepalen wat de waarde van een pand is en op welke zaken u moet letten. Een gespecialiseerd bedrijf als Boers&Lem Vastgoedconsultants treed daarom op als uw partner, om u van het beste advies te voorzien. Het is immers uw bedrijfspand en u wilt deze op de voor u meest voordelige manier kunnen benutten in uw plannen. De consultants werken allemaal onafhankelijk, of u nu te maken heeft met een adviseur of een RT-taxateur, u kunt ervan uitgaan dat de persoonlijke benadering u altijd een onafhankelijk advies biedt, waarmee u duidelijkheid heeft over uw vastgoed.

Schakel Boers&Lem Vastgoedconsultants in

Op boersenlem kunt u kennis maken met de dienstverlening en met het team van Boers&Lem. Via de website kunt u informatie inwinnen over de werkwijze en contact opnemen om de taxatie van uw vastgoedobject te laten uitvoeren. Heeft u een vraag rondom makelaardij, bijvoorbeeld voor het vinden van een huurder voor uw pand? Neemt u ook hiervoor geheel vrijblijvend contact op, de experts staan voor u klaar om u enthousiast te helpen met uw vraagstuk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn