Deze fotograaf in Rotterdam leverde ons prachtige foto’s

Wij hebben vorig jaar een baby gekregen en dat was natuurlijk een heel bijzondere ervaring. Wij hebben heel veel moeite gehad om zwanger te worden en vandaar dat wij door het dolle heen toen wij merkten dat wij zwanger waren. Wij hebben de zwangerschap dan ook als een heel bijzondere periode meegemaakt en wij genieten nu volop van onze dochter. Wij hebben al tijdens de zwangerschap besloten dat wij veel foto’s wilden gaan maken van de zwangerschapsperiode. Wij hebben daarom een fotograaf in Rotterdam gezocht die wij regelmatig konden invliegen om foto’s van mijn buik te maken. Wij hadden namelijk het idee dat wij hier later heel veel aan zouden kunnen hebben. Wij hadden reeds bij kennissen van ons gezien dat zij met deze fotograaf in Rotterdam hadden samengewerkt en wij waren zeer te spreken over de kwaliteiten van deze vrouw. Vandaar dat wij even naar KSphotography zijn gegaan om te kijken wat zij als fotograaf in Rotterdam allemaal voor ons kon betekenen. Wij kregen te horen dat wij meteen langs konden komen om een keer te bespreken wat zij ons allemaal te bieden had. Wij hebben dit meteen gedaan en wij kregen allerlei interessante mogelijkheden te zien. Daar werden wij zeer enthousiast van en wij wilden dan ook graag met deze fotograaf in Rotterdam samen gaan werken.

Deze fotograaf in Rotterdam heeft prachtige foto’s voor ons gemaakt

Toen wij eenmaal met deze fotograaf in Rotterdam in contact waren gekomen, hebben wij haar verteld dat wij graag bijzondere foto’s wilden laten maken. Je ziet namelijk vaak van die cliché-foto’s en daar hadden wij echt geen zin in. Toen wij echter door het portfolio van deze vakvrouw bladerden, zagen wij dat wij niet bang hoefden te zijn dat deze fotograaf in Rotterdam met niet-originele ideeën zou aan komen zetten. Wij hebben besloten om een sessie in een mooi natuurgebied te houden. Ik kon dan mijn mooiste kleding gaan dragen en als de zon dan mooi zou schijnen, zou dit tot prachtige foto’s leiden. Ik heb ook gevraagd of het mogelijk was dat mijn vriend op de foto gezet zou kunnen worden en dat was geen enkel probleem voor deze fotograaf in Rotterdam. Wij hebben daarom snel een datum geprikt en toen hebben wij op die dag een sessie gehouden. De foto’s waren heel erg mooi en ik wist dan ook zeker dat als de baby geboren zou worden, wij deze fotograaf in Rotterdam weer zouden gaan vragen om foto’s te maken van ons kind.

Wij raden deze vakvrouw aan iedereen aan

Mocht u ook graag een goede fotograaf willen inschakelen, dan raad ik u deze vakvrouw aan. Zij maakt prachtige foto’s en doet dat voor een lage prijs. Kortom:
  • wij zijn zeer te spreken over het werk van deze professional
  • wij hebben heel mooie foto’s bij haar kunnen laten maken
  • wij hebben nu meerdere keren met haar samengewerkt en dit was altijd zeer prettig
Mocht u meer willen weten, of voorbeelden van haar werk willen zien, dan raad ik u aan om even naar KSphotograpy.nl te surfen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn