Lounge dining set

De lente staat voor de deur. De hoogste tijd om de tuinmeubelen uit de schuur te halen en af te stoffen. Tegenwoordig begint het warme weer hier in Nederland al vroeg. Dat komt door het verschuivende klimaat en door de opwarming van de Aarde. Eigenlijk klinkt het helemaal niet zo erg als het misschien is, want wie wil er nu niet al in de lente kunnen barbecueën? Afijn, als blijkt dat uw tuinmeubelen de tand des tijds niet hebben doorstaan dan is het misschien tijd voor iets nieuws. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lounge dining set? Een lounge dining set is niet zo maar een tuinmeubelset maar bestaat uit een prachtige tafel, diverse krukjes, heerlijk zittende tuinstoelen en ten slotte de 2- of 3-zitsbank. U kunt deze lounge dining set zelf samenstellen maar u kunt ook kiezen uit onze standaard selectie. Kijkt u eens op onze website, ikwiltuinmeubelen.nl, en klikt u dan door naar het kopje “lounge dining set”. Een lounge dining set hebt u snel in huis gehaald, we zullen u laten zien dat online bestellen bij ons niet anders verloopt dan via een andere webshop. Maar niet alleen is “Oude Wesselink tuinmeubelen” een webwinkel. Aanvankelijk zijn we begonnen als winkel in de fysieke buitenwereld. Maar om onze reikwijdte te vergroten zijn we ook online gaan leveren. Kijkt u graag de kat uit de boom en wilt u daarom eerst de lounge dining set in het echt komen bekijken? Komt u dan langs bij onze showroom in Geesteren. De lounge dining set die we voor u in petto hebben staat daar uitgestald. Probeer het eens uit! U mag er op zitten, liggen en de stoelen eens uitklappen zodat u ziet hoe multifunctioneel deze lounge dining set is. Geschikt om op te luieren maar ook om er bezoek op te ontvangen. Samen dineren in de avond aan uw lounge dining set? Het ligt nu allemaal binnen handbereik.

Een lounge dining set kopen

Zoals we in de vorige alinea al even aangaven is er niet één lounge dining set maar zijn er diverse sets bij ons te vinden. Het verschil ligt voornamelijk aan het aantal artikelen per set. Op die manier is er voor ieder wat wils te vinden. Combinaties mag u altijd maken. Zo kunt u meerdere banken bestellen en de stoelen achterwege laten. Maar wilt u juist het tegenovergestelde? Dan is dat ook geen enkel probleem voor ons. Op dit moment zijn vrijwel al onze sets in de aanbieding. Die kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50 procent. Wees er dus snel bij want voor u het weet hebben we de nieuwe voorraad tuinmeubelen in huis en moet u weer de volle pond betalen. Het is nu in de winter een uitgelezen kans om een lounge dining set te kopen. Want wie denkt er in deze barre tijden aan? Dat is dan ook een reden voor ons om deze scherpe kortingen te geven. Het voordeel van deze lounge dining set is dat u het niet binnen hoeft te zetten als de herfst is aangebroken. Dit zijn zwaardere meubelen dan een simpele plastic tuinmeubelen set die u eenvoudig in kunt klappen en in uw garage of schuurtje kunt zetten. Daardoor zal een lounge dining set bij zwaar weer niet worden aangetast en ook omwaaien zit er niet bij omdat ze stevig verzwaard zijn in hun tafel- en stoelpoten. Natuurlijk kunt u maar beter wel de kleine krukjes op een droge plek neerzetten en dient u de kussens en parasols wel te stallen tijdens slecht weer. Maar dat spreekt voor zich. Afijn, een lounge dining set kopen kunt u geheel digitaal doen. Komt u dan ook snel eens een kijkje nemen op onze website zodat u zich aan deze pracht en praal kunt verlekkeren. Hebt u zin en geld om hier in te investeren? Dan klikt u maar aan wat u hebben wilt. Vul vervolgens uw contactgegevens en uw adresgegevens in en betaal het verschuldigde bedrag via een online betaalservice zoals PayPal of iDEAL. Over het algemeen verwerken wij uw bestelling binnen enkele dagen zodat u deze week al uw lounge dining set kunt gaan gebruiken.

Waar wacht u nog op?

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan want het is nog maar de vraag hoe lang we deze kortingen aanhouden. Probeer dan nog maar eens elders een goedkope lounge dining set te vinden die aan uw wensen voldoet. Dat lijkt ons een onmogelijke taak. Hebt u verder nog vragen aan ons? Dan kunt u ons op diverse manieren bereiken.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste kortingen, nieuwe producten of leuke tuintips? Gaat u dan ons blog volgen. Dit blog staat boordevol leuke ideeën en informatie over diverse tuinmeubelen uit onze catalogus. Naast een lounge dining set hebben we nog veel meer artikelen waaronder parasols en paviljoens, losstaande tafels en stoelen en tuinsets. Bestelt u boven de 500 euro aan producten? Dan zijn er geen verzendkosten meer aan verbonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn