Personal training Rotterdam 

Heb je altijd al willen afvallen, maar weet je niet hoe je dit precies moet aanpakken op een gezonde manier? Of lukt het je gewoon niet van je favoriete chips af te blijven? Dan ben je Fitterdewith personal training Rotterdam op het goede adres. Je blubberbuik is over een tijdje compleet de verleden tijd. Je kunt eindelijk strakke kleding zonder je onzeker te voelen. Bovendien kunnen kan de Fitterdewith personal training Rotterdam je ook op weg helpen met het behalen van andere doelen naast het afvallen. Hierbij kun je denken aan doelen als: een gezondere mindset hebben; meer spieren kweken; of natuurlijk gewoon het willen van een “beachbody” (wie niet hè?!). Met behulp van de begeleiding van Fitterdewith personal training Rotterdam kun je binnen de kortste keren je doelen bereiken! Dit gebeurt natuurlijk wel op je eigen tempo, maar met genoeg uitdaging en spanning. Bij de begeleiding wordt er altijd gekeken naar persoonlijke kwaliteiten en het programma wordt natuurlijk individueel aangepast. Het moet geheel bij jouw persoonlijke stijl passen en dit is ook altijd bespreekbaar te maken met de begeleiding. In andere woorden: het tempo, de intensheid de tijdsduur, etc. worden aangepast aan jouw voorkeuren. Wel zou je open moeten staan voor adviezen vanuit de kant van de begeleiding. De professionals weten natuurlijk goed waar ze het over hebben, het is bovendien hun specialisering. Bij Fitterdewith personal training Rotterdam leer je lichaam goed kennen. Je leert steeds beter je eigen lichamelijke kwaliteiten kennen, maar ook natuurlijk je lichamelijke grenzen. Dit is ook erg belangrijk voor vooruitgang en groei. Wanneer je naar je lichaam luistert en het de pauze geeft waar het omgaat, kun je daarna het ritme meteen weer oppakken voor optimale resultaten en frisse, heldere kijk op de toekomst.  

Personal training Rotterdam, groepslessen en instructeurs 

Daarnaast is het ook mogelijk groepslessen te volgen, voor mensen die zich anders niet op hun gemak voelen. Dus ook als je op zoek bent naar een omgeving waar je gezellig met anderen kan sporten en zo ook vrienden maakt met vergelijkbare doelen, hoef je niet verder te zoeken! De Fitterdewith personal training Rotterdam past ideaal bij jou! Bovendien past dat meteen ook goed bij de instelling van Fitterdewith personal training Rotterdam: het maken van vrienden die hetzelfde willen als jij. Dit kan goed helpen met het bereiken van je doelen zonder dat je je sociale leven kwijtraakt! Zo sla je dus mooi twee vliegen in een klap dankzij Fitterdewith personal training Rotterdam. Overigens hoef je je niet af te vragen of er gewerkt wordt met professionaliteit. De instructeurs zijn ervaren en professioneel en weten precies wat te doen om je doelen te behalen zonder dat dit ten koste gaat van jouw persoonlijke leven. Ook staan ze altijd open voor suggesties en zorgen ze voor een goed en afwisselend programma. 

Contact en informatie  

Kan je niet wachten om eens langs te komen, neem dan voor uw bezoek nog een kijkje op de website van Fittederwith personal training Rotterdam:  https://fitterdewith.nl/personal-training-rotterdam/  Wil je zo snel mogelijk een proefles inplannen? Vul dan het contactformulier op de site in, bel tel://0616850157 of stuur een mail naar sepsepehr@gmail.com. Is het zo ver en kom je voor het eerst langs voor een proefles? Het adres is als volgt: Eendrachtsstraat 74, 3012XL Rotterdam. Oh en nog iets: zou je na een paar lessen om een bijzondere reden toch niet meer geïnteresseerd meer zijn in het deelnemen van het programma, kun je het flexibel contract, zonder problemen, opzeggen. Al is dat natuurlijk niet te geloven: hoe leef je een gezond en fit leven? Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn