Is uw ijsblokjesmachine aan vervanging toe?

Wij hebben een restaurant en wij hebben in de zomer heel veel mensen over de vloer die graag een verfrissend drankje willen komen drinken. Ons restaurant ligt namelijk aan een drukke fietsroute en wij merken dat onze gasten het heel prettig vinden wanneer wij hen een lekker verkoelend drankje kunnen aanbieden. Vandaar dat wij ook altijd werken met een ijsblokjesmachine omdat wij anders niet kunnen bijbenen hoeveel blokjes wij nodig hebben. Wij zijn heel blij met deze machine, maar tot onze grote schrik begaf het ding het deze zomer. Het was die dag net ongelooflijk heet en de ijsblokjesmachine draaide dan ook op volle toeren. Wij hebben toen gekeken hoe wij deze ijsblokjesmachine konden vervangen en wij hebben gemerkt dat wij het beste op zoek konden gaan naar een nieuwe ijsblokjesmachine. Het was namelijk zo dat onze oude ijsblokjesmachine flinke kortsluiting had gemaakt en wij moesten daarom fors investeren in nieuwe onderdelen. De monteur vertelde ons dat dit de moeite eigenlijk niet waard was omdat de ijsblokjesmachine ook al oud was. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een nieuwe ijsblokjesmachine te kopen en ik heb dat gedaan via het internet. Ik wilde namelijk graag weten waar ik een dergelijke ijsblokjesmachine kon kopen omdat ik het vermoeden had dat ik niet op iedere straathoek een bedrijf kon vinden dat mij aan een dergelijke machine kon helpen. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Ik heb gezien dat er voor de horeca in Nederland eigenlijk maar een bedrijf is waar je het beste al je apparatuur kunt inslaan. Dat is via de site Horecaworld.biz. Deze site is heel interessant voor mensen die op zoek zijn naar goede apparatuur. Ik ben daarom het aanbod van deze aanbieder even goed door gaan nemen en ik heb toen gezien dat wanneer je hier een aankoop doet, je er zeker van kunt zijn dat je goede apparatuur in huis kunt halen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik heb daarom ook niet lang gewacht met het plaatsen van een bestelling. Het was namelijk ook nog eens zo dat de prijzen van deze site heel laag lagen. 

Deze ijsblokjesmachine doet het fantastisch! 

Wij hebben via deze site een goede ijsblokjesmachine kunnen kopen en ik ben heel blij dat wij dat gedaan hebben. Het is namelijk zo dat wanneer je hier een bestelling doet, je er zeker van kunt zijn dat je een goed apparaat in huis haalt. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij hier een aankoop gedaan hebben want wij kunnen nu weer naar hartenlust koude drankjes aan onze gasten serveren. 

Heeft u ook nieuwe apparatuur nodig? 

Mocht u ook in de horeca werken en ook op zoek zijn naar nieuwe apparatuur, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van Horecaworld.biz te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt kopen 
  • Een bestelling te plaatsen als u een goede aankoop wilt doen 

Ik ga deze site onthouden want wij zijn hier heel goed geholpen en de apparatuur die hier aangeboden wordt is echt heel goed. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn