Wilt u aan mindfulness in Amsterdam gaan doen?

Ik heb een heel drukke baan en ik merk dat het mij niet altijd lukt om na mijn werk mijn gedachten uit te schakelen. Dat is heel vervelend want op deze manier kom ik nooit helemaal tot rust. Dat bleek ook wel want vorig jaar ben ik thuis komen te zitten met een fikse burn-out. Dat was uitermate vervelend want je kunt dan helemaal niets meer. Je lichaam geeft ineens aan dat het niet meer gaat doen wat je eigenlijk zou willen en dan zit je dus met de gebakken peren. Ik ben daarom lang rust gaan nemen en ik ben hulp gaan zoeken. Ik kreeg toen het advies om aan mindfulness in Amsterdam te gaan doen. Dit niet zozeer omdat het in Amsterdam beter is dan in de rest van het land, maar meer omdat ik ook in deze stad woon. Voor mij zou het dan het handigst zijn om aan mindfulness in Amsterdam te gaan doen. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens goede mindfulness in Amsterdam kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van beyondmindfulness.nl zou kunnen gaan kijken. Deze site werd namelijk op het internet heel erg goed besproken en daarom wilde ik graag weten wat ik hier allemaal aan mogelijkheden zou kunnen vinden. Ik heb toen gezien dat wanneer je op deze site gaat kijken, je heel veel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik heb daarom ook besloten om bij deze mensen mindfullness in Amsterdam te gaan volgen. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier graag mindfullness in Amsterdam wilt starten, je al heel snel aan de slag kunt gaan. Dat is heel prettig aan deze site en ik ben daarom ook blij dat ik hier en gaan kijken. Ik kan u zeggen dat sinds ik hier mindfulness in Amsterdam aan het volgen ben, ik heel veel beter in mijn vel zit. Ik merk dat ik veel beter tot mijn kern kan komen en dat ik veel rustiger ben. Dat was precies wat ik altijd zo gemist heb. 

Waarom mindfulness in Amsterdam mij zo goed gedaan heeft

Ik ben heel blij dat ik hier mindfulness in Amsterdam ben gaan doen omdat ik merk dat het mij heel erg goed doet. Door bewuster te leven ben je je ook veel meer bewust van je lichaam en daardoor kan ik ook veel beter naar mijzelf luisteren. Ik weet nu precies wanneer ik even rust moet pakken en ik merk dat ik mij daardoor heel veel beter voel. Ik ben daarom blij dat ik mindfulness in Amsterdam ben gestart. 

Wilt u het ook een keer proberen? 

Mocht u ook graag mindfulness in Amsterdam willen proberen, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. Ik zou willen zeggen:

  • Surf een keer naar de site van beyondmindfulness.nl 
  • Lees hier alles over wat men voor u kan betekenen 
  • Geef u vandaag nog op voor een cursus 

Ik ben blij dat ik mij hier heb ingeschreven want ik merk dat ik nu heel veel beter in mijn vel zit. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn