Ik heb veel baat gehad bij ergotherapie in Roosendaal

Ik heb veel baat gehad bij ergotherapie in RoosendaalEen aantal jaar geleden heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad. Dat was heel erg vervelend want het heeft mij heel erg veel tijd gekost om van dit ongeluk te herstellen. Ik heb heel veel operaties moeten ondergaan om mijn functies nog een beetje te kunnen behouden. Een van de dingen die ik sindsdien weer opnieuw moest leren, wat het eten. Ik kon namelijk niet meer goed met mijn arm werken en dat leidde ertoe dat ik dus ook niet goed meer met vork en mes kon eten. Omdat ik mij hier niet bij wilde neerleggen, ben ik gaan kijken of ik ook ergotherapie in Roosendaal kon nemen. Ik woon namelijk in deze regio en vandaar dat ik graag ergotherapie in Roosendaal wilde gaan nemen. Ik had meerdere mensen in het revalidatiecentrum ontmoet die ergotherapie in Roosendaal hadden ondergaan en zij waren allemaal zeer te spreken over deze behandeling. Dat gaf mij ook hoop. Ik had namelijk de vurige wens om ooit weer gewoon te kunnen eten. Vandaar dat ik op een dag gekeken heb waar ik moest zijn wanneer ik ergotherapie in Roosendaal wilde ondergaan. Ook wilde ik graag weten of ik deze ergotherapie in Roosendaal ook vergoed zou krijgen. Ik had namelijk nog wel wat financiƫle reserves, maar hoe meer vergoed zou worden hoe beter. Vandaar dat ik even contact ben gaan opnemen met de mensen die reeds ergotherapie in Roosendaal hadden gevolgd en zij vertelden mij dat ik een keer naar de site van Paramove.nl zou moeten gaan. Zo gezegd zo gedaan, ik ben even naar Paramove.nl gegaan om te bekijken welke mogelijkheden men mij hier allemaal bood. Ik had al snel in de gaten dat ik hier nog heel veel mogelijkheden had en vandaar dat ik het heel prettig vond om mij hier in te schrijven.

Ik ben veel zelfstandiger door deze ergotherapie in Roosendaal

Toen ik eenmaal contact had opgenomen met de mensen van Paramove, heb ik gevraagd of ik een keer langs mocht komen om te bespreken wat zij allemaal voor mij konden doen. Dat was geen enkel probleem en een paar dagen later zat ik al bij deze mensen op kantoor. We hebben toen besproken hoe ik geholpen kon worden door ergotherapie in Roosendaal en ook hebben we meteen een afspraak ingepland, want ik was heel enthousiast over deze mensen. Zij vertelden mij dat zij mij heel goed konden helpen om uiteindelijk weer zo goed mogelijk met mes en vork te kunnen eten. Zij konden ook hulpmiddelen maken wanneer dat nodig was. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik ben daarom heel blij dat ik deze mensen in de arm heb genomen. Een paar weken later kon ik al voor mijn eerste afspraak komen. De vrouw die mij hielp, heeft mij heel geduldig geholpen en dat was heel prettig voor mij. Ik heb hier heel goede begeleiding gehad en dat heeft mij heel veel goed gedaan. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar goede ergotherapie in Roosendaal, dan kan ik u dit adresje van harte aanbevelen.

Ik kan nu veel meer

Sinds ik hier om hulp heb aangeklopt, kan ik heel veel meer. Ik ben heel erg blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan en ik profiteer nog iedere dag van de hulpstukken die ik hier aangemeten heb gekregen. Kortom:

  • ik ben heel blij met de hulp van deze mensen
  • ik ben momenteel veel flexibeler
  • mijn aanpassingen werden allemaal door de verzekering vergoed

Kijk voor meer informatie even op Paramove.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn