Een volledig boekhoudpakket voor elke ondernemer

Wie onderneemt weet dat de administratie en boekhouding een onderdeel is waar men niet onderuit komt. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn divers en uitgebreid en kunnen erg veel tijd in beslag nemen. Daarnaast is het door de vele zaken mogelijk dat bepaalde dingen over het hoofd worden gezien. Een goed boekhoudpakket dat volledig is ingericht zorgt er niet alleen voor dat de administratie en boekhouding op dit moment goed onder controle gehouden kan worden, maar met een boekhoudpakket dat van alle faciliteiten is voorzien ben je als ondernemer ook toekomstgericht gefaciliteerd. Je kunt je richten op groei, hebt inzicht in inkomsten en uitgaven, verkoop en facturatie en de inzet van personeel. Offective biedt als boekhoudpakket diverse modules waarmee elke ondernemer zijn boekhouding op professionele wijze kan bijhouden en ervoor kan zorgen dat er altijd en overal inzicht is in de huidige stand van zaken én in de toekomst, zodat groei geanticipeerd kan worden en daarmee eenvoudiger gerealiseerd kan worden.

De modules die dit boekhoudpakket zo goed maken

Door in de basis met verschillende modules te werken zorgt Offective.nl er als boekhoudpakket voor dat met alle aspecten van ondernemen rekening gehouden kan worden. Denk aan:

  • De boekhouding en financiële administratie
  • Verkoop van producten en diensten
  • Urenregistratie en personeelsadministratie
  • Relatiebeheer en voorraadbeheer
  • Koppelingen met een eventuele webshop
  • Koppeling met de boekhouder

Daarnaast is er een mobile app en een API beschikbaar voor het nodige gebruiksgemak, zodat je altijd en overal het boekhoudpakket kunt gebruiken om in één oogopslag te weten hoe de zaken ervoor staan. Offective is daarnaast een zeer gebruiksvriendelijk boekhoudpakket dat kan worden ingezet voor ondernemers van elk formaat. Of je nu zzp’er bent, een midden- of kleinbedrijf runt of een grotere organisatie hebt, dit boekhoudpakket heeft alles in zich om op effectieve wijze te faciliteren in alle beschikbare modules. Daarnaast is het een groeibestendig boekhoudpakket, die met de groei van jouw bedrijf meegroeit. Prijstechnisch is dit boekhoudpakket ook nog eens zeer interessant, want niet alleen is het een voordelig pakket in aanschaf, maar het zorgt er ook voor dat de accountant snel en efficiënt kan werken, waarmee ook aan die zijde een besparing in kosten optreed. Het boekhoudpakket is erg gebruiksvriendelijk en wordt volcontinu geoptimaliseerd om deze gebruiksvriendelijkheid te blijven waarborgen. Offective biedt daarnaast zeer uitgebreide service en stelt klanttevredenheid voorop. Juist door deze samenwerking met haar klanten kan Offective geoptimaliseerd worden aan de hand van de wensen van de klant. Het past zich daarmee naadloos aan naar de werkwijze die een klant voor ogen heeft en dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

De kracht van kennis

Wanneer je altijd en overal inzicht hebt in de stand van zaken van jouw onderneming, ben je een krachtige ondernemer. Je weet waar je kunt bijsturen om resultaten te verbeteren, verkoop te stimuleren en besparingen door te voeren. Door de combinatie van de diverse modules is er inzicht in de status van openstaande facturen. Dit biedt kansen om een contactmoment met een klant te hebben en op één plaats te zien hoeveel deze klant afneemt, welke groeipotentie er bij deze klant aanwezig is, hoe trouw deze klant is in betalingen en waar eventueel een combinatie met een ander product of dienst gemaakt kan worden om deze klant nog beter te bedienen. Met dit inzicht kun je sturen op groei van inkomsten en dus de groei van de organisatie. Het geeft ook inzicht in periodes waarin het belangrijk is om vroegtijdig acquisitie te plegen naar nieuwe klanten en opdrachtgevers en zo verzekerd te zijn van een stabiele basis van werk, verkoop en inkomen. Offective is daarmee een ware partner in het ondernemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn