Heeft u al een bhv opleiding gevolgd?

Als u bij een organisatie werkt waarbij u veel met mensen te maken heeft, is het aan te raden om een bhv opleiding te gaan volgen. Bij sommige bedrijven is het zelfs verplicht om een bhv opleiding te hebben gevolgd. Wanneer u een bhv opleiding heeft afgerond, bent u in staat om mensenlevens te redden. Wij willen u uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij zijn namelijk een instituut dat al vele jaren mensen opleidt in de wereld van de bedrijfshulpverlening. Wij nodigen u uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke cursussen wij allemaal aanbieden. Wij kunnen u alles leren wat nodig is om een mensenleven te redden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reanimeren. Veel mensen denken dat het hen nooit zal overkomen dat zij iemand moeten reanimeren, maar in de praktijk krijgt een aanzienlijk deel van de bevolking te maken met situaties waarin gereanimeerd moet worden. Als u zich bij ons opgeeft voor de bhv opleiding, dan kunt u er zeker van zijn dat u alles leert wat nodig is om iemand de hulp te bieden die hij of zij in een noodsituatie nodig heeft. Ook leert u tijdens de bhv opleiding hoe u om moet gaan met wonden, botbreuken, en alle andere schade die een mens kan oplopen bij een ongeluk. U zult merken dat wij het niveau van de opleiding gaandeweg zullen verhogen. Op deze manier leert u gaandeweg meer vaardigheden zonder dat u daar heel veel werk voor hoeft te doen. Wij hopen daarom ook dat u voor ons wilt kiezen wanneer u een bhv opleiding wilt volgen. Wij staan voor u klaar om met u aan de slag te gaan. Kijk daarom vandaag nog even op onze site Westpoort.nl.

Met een bhv cursus redt u mensenlevens

Als u bij ons een bhv cursus heeft gevolgd, bent u in staat om mensen de hulp te verlenen die zij bij een spoedgeval nodig hebben. Veel mensen staan er niet bij stil, maar de eerste minuten na een ongeluk kunnen cruciaal zijn voor de overlevingskansen van het slachtoffer. Als iemand bijvoorbeeld een hartinfarct heeft gehad, is eerste hulp van het grootste belang. Tijdens onze bhv cursus leert u hoe u te werk moet gaan wanneer iemand zich in een dergelijke situatie bevindt. Ook leert u tijdens de bhv cursus hoe u iemand in een stabiele zijligging kunt leggen. De bhv cursus wordt altijd gegeven door mensen die veel ervaring hebben in het vak. Hierdoor weet u altijd zeker dat u de juiste vaardigheden aanleert. Mocht u daarom graag bij ons een bhv cursus willen komen volgen, geef u dan op via onze site. Hier kunt u ook terecht wanneer u een vervolgcursus wilt volgen. Wij bieden de bhv cursus namelijk ook aan aan mensen die in het verleden deze bhv cursus ooit gevolgd hebben, maar hun kennis weer even moeten opfrissen. Surf dus vandaag nog even naar Westpoort.

Wanneer wilt u beginnen?

Als u met ons in zee wilt gaan, dan kunt u op meerdere momenten in het jaar beginnen. Wij willen u vragen om even naar onze site te komen kijken om te zien wanneer u wilt en wanneer u kunt beginnen. Kortom:

  • surf vandaag nog even naar onze site
  • bekijk welke cursus u het meest aanspreekt
  • schrijf u vandaag nog bij ons in en begin binnenkort al

Wij hopen u snel een keer te mogen ontmoeten. Wij leren u alles wat u wilt weten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn