Een spanplafond was voor ons de perfecte oplossing

Toen wij vorig jaar ons buurtgebouw wilden gaan opknappen, wilden wij ook graag een nieuw plafond in dit gebouw laten aanbrengen. Wij hadden namelijk het idee dat wij veel meer uit ons pand konden halen als wij het plafond van het pand zouden aanpakken. Dat bleek ook een heel goed idee te zijn, want wanneer wij een mooier plafond zouden kunnen aanbrengen, zouden wij de uitstraling van de zaal veel beter kunnen maken. Vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij voor een goede prijs een goed plafond konden laten aanbrengen. Wij dachten dat wij dit wel even zouden regelen, maar dit bleek nog helemaal niet zo simpel te zijn. Je moet namelijk al snel behoorlijk in de buidel tasten wanneer je een goed plafond wilt laten maken. Ons oude plafond was namelijk niet heel mooi en bovendien ook erg ongelijk. Wij waren daarom even bang dat wij geen oplossing zouden kunnen vinden voor ons probleem, maar toen stuitten wij op de mogelijkheid om een spanplafond te installeren. Met een spanplafond kun je een heel mooi effect behalen zonder dat je daarvoor, bij wijze van spreken, een tweede hypotheek voor hoeft af te sluiten. Wij waren dan ook blij om te horen dat je tegenwoordig een dergelijk plafond kunt laten installeren. Wij hebben even gekeken naar waar wij dit plafond konden bestellen en dat was nog niet eens zo eenvoudig. Er zijn niet heel veel bedrijven in Nederland te vinden die je aan een goed spanplafond kunnen helpen. Het was voor ons dan ook een hele zoektocht om iemand te vinden die ons aan een spanplafond kon helpen. Wij kwamen uiteindelijk terecht op de site van MarcelWesseling.nl. Deze man heeft zich in de loop der jaren helemaal toegelegd op het maken van een spanplafond en wij wilden hem daarom graag inschakelen. Wij hebben even contact met hem opgenomen en geïnformeerd naar de mogelijkheden.

Wij kochten hier een spanplafond voor een heel goede prijs

Wanneer je een spanplafond koopt, kun je dit gewoon over je oude plafond heen laten monteren. Dat zorgt er daarom ook voor dat een spanplafond heel snel kan worden geïnstalleerd. Toen wij eenmaal de mogelijkheden hadden bekeken, was het ons al snel duidelijk dat wij voor een goede prijs een heel mooi spanplafond konden kopen. Wij hebben Marcel Wesseling daarom groen licht gegeven om voor ons het plafond aan te brengen. Hij heeft toen alles een keer bekeken om te zien wat wij precies nodig hadden en toen is hij voor ons aan de slag gegaan. Omdat Marcel heel veel ervaring heeft met het aanbrengen van een spanplafond, hoef je dus nooit bang te zijn dat hij iets voor je maakt waar je niet tevreden over zult zijn. Hij zorgde er bij ons voor dat alles op tijd klaar was en het resultaat is echt heel erg mooi geworden. Onze zaal heeft nu een heel mooie en strakke uitstraling gekregen en het lijkt alsof het een geheel nieuwe zaal geworden is. Dat was precies de reden waarom wij graag een spanplafond wilden laten aanbrengen.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat

Wij zijn blij dat wij MarcelWesseling hebben ingeschakeld om ons plafond aan te pakken. Hij heeft niet alleen heel goed werk geleverd, hij heeft dit ook nog eens zeer voordelig gedaan. Kortom:

  • wij hebben nu een prachtig plafond
  • wij hebben dit plafond voor een goede prijs gekregen
  • wij raden deze vakman aan iedereen van harte aan

Kijk voor meer informatie even op de site van deze geboren vakman.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn