Goedkope promotionele producten voor beurzen

Ik werk bij een reisorganisatie en we doen het hele jaar door mee aan vakantiebeurzen. Ons bedrijf heeft deze promotie heel hard nodig en bij de vakantiebeurzen komen nog steeds veel van onze potentiële klanten. We hebben een beperkt marketingbudget maar willen wel altijd promotionele producten uitdelen op onze beurzen. De promotionele producten moeten daarom leuk, maar vooral ook betaalbaar zijn. Soms willen we ook nog wel eens afwisselen, want niet ieder product is geschikt voor de tijd van het jaar. Tijdens de vakantiebeurs in januari richten we ons bijvoorbeeld op de zomervakanties. Dan willen we onze potentiële klanten iets meegeven dat een zomers gevoel opwekt zodat ze eerder geneigd zijn om hun zomervakantie te boeken. Maar in september promoten we juist de wintersportvakanties en reisjes voor de kerst naar een knus huisje in de sneeuw. Dan kiezen we dus liever voor winterse promotionele producten. We waren inmiddels uitgekeken op de promotionele producten die we al hadden. Mijn voorganger die zich altijd met de beurzen bezig hield, had er ook niet veel aandacht voor. Nu vonden we het tijd om de give-aways voor de beurzen naar een hoger niveau te tillen zodat we er echt iets uit konden halen. We vonden het ook een goed idee om onze klanten iets mee te geven waar ze tijdens hun vakantie iets aan zouden hebben. Als ze onze promotionele producten tijdens hun vakantie daadwerkelijk gebruiken, bestaat er een grotere kans dat ze onze reisorganisatie op een positieve manier blijven herinneren. Ik ging daarom uitgebreid op zoek naar betaalbare promotionele producten die bij onze doelstellingen zouden passen.

Bedrukken promotionele producten

Via Google kwam ik bij JM Promotions uit. Bij JM Promotions hebben ze super veel verschillende promotionele producten. Waar ik nog niet eerder aan had gedacht was om de promotionele producten te laten bedrukken. Dat hadden we eerder ook nog nooit gedaan. Misschien omdat het voorheen veel duurder was. Maar de prijzen vielen heel erg mee en het zou prima in ons budget passen. Ik ging dus op zoek naar te bedrukken artikelen die geschikt waren voor de zomervakanties en wintersportvakanties. Voor de beurzen waar we onze zomervakanties promoten zag ik meteen een geschikt product, namelijk bedrukte luchtbedden. Hiermee kunnen onze klanten lekker in het water dobberen en het valt hartstikke op. Zo krijgen we ook nog eens gratis promotie onder de overige vakantiegangers. Op de website kon ik kiezen uit luchtbedden die goedkoop of volledig bedrukt worden. Gelukkig valt ons logo al lekker op, dus ik koos voor de goedkope versie. De kleuren van ons logo zijn wel relevant om te laten zien dus de full-color was de beste optie. Nu hoefde ik alleen nog op zoek naar de winterse promotionele producten. Op de website maakte ze het me wel heel gemakkelijk want ik kon in het menu ‘zomer en winter’ selecteren. Ik twijfelde eerst nog over de volgende producten:

  • Muts;
  • Sjaal;
  • Lippenbalsem;
  • Touchscreen handschoenen.

Veel mensen zullen voor hun wintersportvakantie wel eigen sjaals en mutsen hebben, maar touchscreen handschoenen schaf je niet zomaar aan. Ik vond dit dus een hele goede give-away voor de promotie van onze winterse vakanties. Ik koos voor de goedkoopste handschoen, one size fits all.

Fijne samenwerking JM Promotions

De samenwerking met JM Promotions verliep erg prettig. Ik kreeg de offerte binnen een paar uur toegestuurd. Ze gaven meteen duidelijke informatie over de manier waarop ik mijn logo aan moest leveren en de producten werden binnen enkele dagen geleverd. Dit kunnen ze omdat ze bijna alles op voorraad hebben. Wij zijn nu helemaal klaar voor de beurzen die eraan zitten te komen en weten zeker dat we onze potentiële klanten blij maken met de bedrukte luchtbedden en touchscreen handschoenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn