Uw relatiegeschenken bedrukken wij met groot gemak

Als bedrijf wilt u natuurlijk op alle mogelijke manieren mensen naar u toetrekken. Het gaat niet alleen om bezoekers die hopelijk klant worden voor een lange duur. U wilt ook personeel aantrekken die zich prettig voelen bij uw bedrijf en uw filosofie. Datzelfde geldt voor zakenpartners en uw huidige personeelsbestand. Ga daarom eens originele relatiegeschenken bedrukken met de gegevens van uw bedrijf in combinatie met een leuke boodschap. Zo kunt u relatiegeschenken bedrukken met een kerstboodschap er op. Deel het uit tijdens een kerstjaarbeurs en stop de presentjes in het kerstpakket van uw werknemers. Daar zult u ongetwijfeld hoge ogen mee opgooien. U investeert in mensen in plaats van mensen als middel te gebruiken voor uw rijkdom. Zo zou het moeten zijn en dat is in ieder geval waar wij voor staan. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op jmpromotions.nl en laat het relatiegeschenken bedrukken voortaan aan ons over.  We bieden u ten eerste een groot aanbod aan promotiemateriaal en relatiegeschenken aan. Ten tweede zijn al deze objecten te bedrukken, hoe groot of klein ze dan ook mogen zijn en hoe groot of klein de afbeelding of tekst is die u er op wilt laten afdrukken. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en kunnen in groten getale, dus in bulk aanleveren als u dat wenst. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan na het lezen van deze tekst eens contact met ons op zodat we uw wensen kunnen vervatten in een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.

Wij gaan uw relatiegeschenken bedrukken, geheel op maat

Het relatiegeschenken bedrukken is een vak apart, daar kunnen we kort over zijn. U begrijpt natuurlijk ook wel dat u geen simpele printer kunt gebruiken om zadelhoesjes van een logo mee te voorzien. Net als het feit dat het bedrukken van dat hoesje om een andere techniek vraagt dan wanneer u relatiegeschenken bedrukken wilt van een totaal andere grootte en/of materiaal. Vandaar dat wij hebben geïnvesteerd in diverse machinerie, diverse printtechnieken en zodoende een keur aan producten van uw bedrijfsgegevens kunnen voorzien. Waar kiest u eigenlijk voor? Wilt u relatiegeschenken bedrukken en weggeven zoals zonnebrillen, waaiers of zelfs horloges? Of wilt u totaal andere relatiegeschenken bedrukken waaronder handschoenen en ijskrabbers voor in de winter? Bij ons kan het allemaal.

  • Kijk daarom eens op de website rond en kies het product waar uw belangstelling het meeste naar uit gaat. Zoek het materiaal uit, de grootte van dat product en bekijk de prijzen per oplage.
  • We willen van u weten hoeveel u er hebben wilt en in welke kleur dan wel kleuren.
  • Daarnaast hebben we de informatie nodig dat we op de relatiegeschenken bedrukken moeten. Denk daarbij aan uw bedrijfsnaam, een pakkende slagzin, een herkenbaar logo of misschien alleen uw bezoekadres dan wel telefoonnummer. Er zijn diverse combinaties mogelijk dus denk er goed over na en vraag ons gerust om enig advies.

We bieden een gigantische hoeveelheid aan promotiemateriaal aan

Nadat we uw informatie hebben binnengekregen kijken we naar de opties. We stellen een offerte op en pas als u daar akkoord mee gaat gaan wij tot het relatiegeschenken bedrukken over. Reken er maar op dat u binnen 2 weken over de gehele partij kunt beschikken. Dat geldt zeker voor het relatiegeschenk en het promotiemateriaal zoals flyers of een display voor in de winkel waar u aanbiedingen in kunt plaatsen. Tevens maken we giveaways op maat net als het feit dat u bij ons terecht kunt voor diverse drukwerk. Denk aan folders maar ook aan grotere formaten zoals posterformaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn