Ideeën voor een prachtig cadeau voor Moederdag

Moederdag staat voor de deur. Maar wat moet je jouw moeder dit jaar weer schenken? Ieder jaar is het weer een kunst om een prachtig cadeau voor je moeder te bedenken en dan moet je dit prachtig cadeau ook nog eens zien te vinden. Je wil je moeder natuurlijk wel weer even op originele wijze in de watten leggen. Een bloemetje of een geurtje doet het altijd goed. Maar wist je dat er nog vele creatievere ideeën te bedenken zijn voor een prachtig cadeau? Wij zetten vijf tips voor een origineel en prachtig cadeau op een rij waarmee je jouw moeder zeker zal verrassen.

Vijf tips voor een origineel en prachtig cadeau voor je moeder

Tip 1: Gepersonaliseerde moederdag koekjestrommel. Bijna iedere vrouw is dol op zoetigheid. Chocolade en koekjes vallen daarom waarschijnlijk wel in de smaak bij je moeder. Maar het is nog veel leuker om deze in een gepersonaliseerde koekjestrommel te geven. De trommel is te bedrukken met een mooie foto in kleur en een kleine persoonlijke tekst. Denk bijvoorbeeld aan een familiefoto, een foto van het huisdier van je moeder of van de kinderen of kleinkinderen. Het duurt helemaal niet lang voordat je kado geleverd wordt. Binnen 24 uur wordt je kado inclusief bedrukking geleverd. Het is een prachtig cadeau om je moeder of oma mee te verrassen. Tip 2: Schort met foto. Staat je moeder of oma graag in de keuken? Hoe leuk is het dan om een schort met een foto van je moeder te geven. Je kunt er ook een bijpassende spreuk opzetten, zoals “Liefde gaat door de maag”. Je kunt je broer of zus een gepersonaliseerde koksmuts laten geven. Dat wordt zeker lachen als je de volgende keer met je moeder in de keuken staat. Tip 3: Puzzel met familiefoto. Misschien wist je het nog niet, maar puzzelen voor volwassenen is tegenwoordig helemaal hip. Geef jouw moeder daarom een puzzel kado. Het is een creatief en origineel kado en je moeder zal weer ondervinden hoe leuk puzzelen is. Je kunt kiezen uit kleine, middelgrote en grote puzzels. Het ligt er dus aan in hoeverre je jouw moeder wilt uitdagen. Alle puzzels zijn te bedrukken met een foto en tekst naar keuze. Tip 4: Kussen met gedicht of spreuk. Heb jij een spreuk, een quote, een uitspraak of een gedicht waarbij je altijd aan je moeder moet denken? Dan is een kussenhoes misschien een perfect kado. Je kunt de tekst namelijk zelf verzinnen en in verschillende kleuren op de hoes laten bedrukken. Een kussen is met of zonder kussenvulling te bestellen. Tip 5: Moederdag pakket met foto kado’s. Wil je jouw moeder of oma echt in het zonnetje zetten? Dan kan dat met een prachtig cadeau pakket dat speciaal is samengesteld voor moederdag. Het pakket bestaat uit een mok, een koekjestrommel en vier onderzetters. Het is ideaal als je samen met je neven en nichten of broers en zussen op zoek bent naar een gezamenlijk kado. Alle artikelen zijn te bedrukken met een mooie foto van de familie.

Hulp nodig?

Al deze kado’s zijn te bestellen bij PrachtigKado.nl. Het ontwerpen van jouw moederdag kado is super eenvoudig. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld:

  • De producten;
  • Het uploaden van jouw teksten en foto’s;
  • Het ontwerp;
  • De levering.

Of heb je andere vragen? De medewerkers van PrachtigKado zijn op alle werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 bereikbaar om je met al je vragen te helpen. Het telefoonnummer is +31553602927. Veel succes met het vinden van een prachtig cadeau en alvast een fijne moederdag gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn