Gipsplaten

Gipsplaten, wie is er niet bekend mee? Te koop in vrijwel iedere bouwmarkt en zeer geschikt als tussenwand of om uw muur mee aan te kleden. Gipsplaten zijn uiterst gevoelig dus tijdens het transport dient u rustig te rijden. Ook bij de plaatsing van gipsplaten dient u voorzichtig te werk te gaan. Het voordeel er van is dat ze erg licht zijn en daardoor eenvoudig op de plaats zelf te bewerken zijn. U kunt ze haast knippen, zo gemakkelijk komt u er doorheen. Gipsplaten worden meestal in een lengte geleverd en dan kunt u ze zelf dus eenvoudig zagen tot de gewenste lengte. De platen zijn makkelijk vast te maken met schroeven, tegen elkaar dan wel de buitenmuur of binnenmuur. U leest het, gipsplaten zijn van alle markten thuis. Bent u dan ook bezig met een flinke renovatie? Kiest u dan eens voor de gipsplaten van onze website en ons bedrijf: bouwbestel.nl. Zoals de naam van de website hopelijk al wel weer geeft zijn wij niet alleen thuis in deze gipsplaten maar kunnen we erg veel artikelen die met de bouw te maken hebben tot aan uw huis leveren. Het maakt ons overigens niets uit of u nu een aannemersbedrijf dan wel bouwbedrijf hebt en dus in het groot gipsplaten of andere dingen zoals gereedschap wilt kopen of dat u hier als particulier een aantal gipsplaten komt bestellen. De deur staat bij ons voor iedereen open en we zijn dan ook van geen kleintje vervaard. U zult zien dat er binnen de categorie gipsplaten enorm veel keuze is. Niet alleen qua afmeting maar ook qua dikte. Per merk kunt u op zoek gaan naar de gipsplaten die u nodig denkt te hebben maar ook het type plaat kunt u bij ons met een simpele muisklik komen uitzoeken. Zo hebt u een enorme keuze en daar zijn we erg trots op want we willen iedereen erg graag tegemoet komen.

Ideaal als tussenwand: gipsplaten

Het staat als een paal boven water dat het uitzoeken van de juiste gipsplaten een peulenschil is. U geeft maar aan wat u hebben wilt en dan kan het afrekenen al haast beginnen. Wist u dat u bij ons gratis een account kunt aanmaken? Dan hoeft u in het vervolg alleen maar in te loggen en daarmee bespaart u veel gedoe met het invullen van alweer een hoop formulieren. Logt u dan ook in met uw inlognaam en wachtwoord en u kunt doorgaan met het afrekenen van uw bestelling gipsplaten. Het is dan ook zo eenvoudig, een kind kan de was doen. Ook kunt u nu een verlanglijstje maken en dat is handig als u op dit moment niet dat artikelen nodig hebt maar in een later stadium misschien juist wel! Wilt u slechts een eenmalige bestelling maken? Dan kunt u zich ook als gast aanmelden, dat is natuurlijk allemaal geen enkel probleem bij ons. Het bestellen van dit soort platen is dan ook eenvoudig. U vult uw naam en adres en contactgegevens is. Maar dat doet u pas nadat u de juiste gipsplaten hebt gevonden en de hoeveelheid gipsplaten hebt opgegeven die denkt nodig te hebben. We raden het u wel aan om altijd een paar extra te bestellen. Mocht er een beschadigt raken tijdens vervoer of tijdens een bewerking dan hebt u altijd een nieuwe plaat achter de hand. U zult zien dat u bij ons geen dief van uw eigen portemonnee zult zijn zodat een plaat extra geen erge gevolgen zal hebben voor uw saldo. En dan komen we inderdaad uit bij het afrekenen en zoals u vast wel an andere websites weet gaat ook dit grotendeels geheel digitaal. U kunt bij ons dan ook gebruik maken van uw credit card, PayPal en iDEAL om de gipsplaten te betalen. Betaalt u liever na de levering pas? Dan doen we daar ook helemaal niet moeilijk over. In dat geval kunt u gebruik maken van het ideale Afterpay. Wilt u trouwens op de hoogte blijven van onze scherpe kortingen? Misschien zijn uw geliefde gipsplaten binnenkort wel in de aanbieding of hebben we gipsplaten van nog meer gerenommeerde topmerken in ons assortiment opgenomen. Er zit dan ook maar een ding op en dat is lid worden van onze nieuwsbrief!

Bij ons kunt u online bestellen

Het moge nu wel duidelijk zijn dat onze website van alle markten thuis is en we dan ook zeker niet alleen platen van gips kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van isolatiemateriaal, tegels, dakpannen, diverse soorten gereedschap en nog veel en veel meer. Een aantal kenmerken van ons bedrijf willen we dan ook niet langer voor ons houden:

  • Bij ons krijgt u enkel te maken met topkwaliteit. Wij kopen al onze producten in bij enkel leveranciers die ons A-kwaliteit kunnen beloven en ook keer op keer hebben laten zien dat ze innoverende bedrijven zijn. dat zorgt er mede voor dat we de laatste ontwikkelingen op bouwgebied op de voet kunnen volgen en als eerste dit soort producten in huis hebben
  • Ook wijzelf zitten natuurlijk niet stil en daarom krijgt u altijd gratis uitleg en advies over alle producten en hoe u ze het beste kunt gebruiken. schroom dan ook niet om bij vragen ons even op te bellen dan wel een e-mail te sturen
  • Al onze vermelde prijzen zijn inclusief btw en boven een bepaald bedrag zijn er verder geen verzendkosten aan verbonden. En dat terwijl we wel door heel Nederland bezorgen!
  • 25 jaar ervaring!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn