Geniet van uw nachtrust onder een 4 seizoenen dekbed

Textielhuis - 4 seizoenen dekbedIk hoef u vast niet te vertellen hoe belangrijk het is om een goede nachtrust te hebben. Slecht slapen zorgt overdag voor veel problemen waardoor je niet optimaal kan doen wat je wil doen op een dag. Een product wat u kan helpen bij heerlijk slapen is een 4 seizoenen dekbed. Bent u er ook zo klaar mee om in de zomer wakker te liggen omdat het zo warm is en in de winter vervolgens weer wakker te liggen omdat u het dan te koud heeft? Dan is een 4 seizoenen dekbed zoals die u bij ons kan krijgen een fantastische oplossing. Omdat dit product uit meerdere delen bestaat kunt u zelf afstemmen welke dikte u wilt en dus ook hoeveel warmte u van het 4 seizoenen dekbed wilt. Extreem handig dus in alle mogelijke jaargetijden. In de herfst is bijvoorbeeld vaak een winterdekbed net te warm en in de lente komt dit probleem ook vaak terug. Kies er daarom voor om bij ons een 4 seizoenen dekbed aan te schaffen. U kunt dan bijvoorbeeld in de zomer of op warme dagen in de lente en herfst ervoor kiezen om het dunste dekbed te gebruiken. Op koudere dagen in de herfst en lente kunt u vervolgens het dikste gedeelte van het 4 seizoenen dekbed gebruik om heerlijk warm onder te slapen. Op echt koude dagen in bijvoorbeeld de wintermaanden kunt u vervolgens beide delen samenvoegen tot één echt lekker dik dekbed. Het 4 seizoenen dekbed is dus van alle markten thuis en zorgt er voor dat u niet meer bezweet door de warmte of juist rillend van de kou wakker ligt. Naast de overduidelijke voordelen van een 4 seizoenen dekbed, die hierboven uitvoerig zijn besproken, zijn er nog veel meer redenen om dit product bij ons aan te schaffen. Doordat wij uitsluitend producten verkopen van de beste merken en de beste materialen weet u zeker dat u met een 4 seizoenen dekbed uit onze webshop een heerlijke nachtrust heeft. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke wollen product wat zowel een goede ventilerende als een isolerende functie heeft. Of kies juist voor een makkelijk uit te wassen en langdurig goed blijvend synthetisch 4 seizoenen dekbed. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat het op den duur wat muf gaat ruiken, de meeste van onze producten kunnen namelijk gewoon in de wasmachine. Wel zo handig als u er over nadenkt dat u er elke dag van het jaar gebruik van maakt.

Divers en kwalitatief fantastisch aanbod van het 4 seizoenen dekbed

Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat er een ruim aanbod is van verschillende merken. Ook zijn er verschillende materialen beschikbaar en zelfs is een 4 seizoenen dekbed dat door het gebruikte materiaal helemaal veilig is voor mensen met veelvoorkomende allergieën. Hieronder staan enkele van de door ons verkochte merken met een korte beschrijving:

  • Een 4 seizoenen dekbed van dit merk heeft een bijzondere vulling. Er is namelijk in de katoenen tijk alleen maar eenden dons te vinden. Hierdoor is het extra warm en door de uitstekende materiaal keuze en vakkundige fabricatie gaat dit product jaren mee. Er zit zelfs een garantie van zeven jaar op fabricage fouten!
  • Dit 4 seizoenen dekbed is gevuld met 90% dons en 10% veertjes. Doordat de tijk gestikt is in een patroon van kleine gevulde vierkanten blijft alle vulling mooi op zijn plek zitten. De luchtcirculatie is door het gebruik van gaas uitstekend.
  • Dit merk vult het 4 seizoenen dekbed met 70% dons en 30% veertjes en is daardoor iets zwaarder dan sommige andere producten. Daardoor voelt het lekker stevig en warm aan. De warmteklasse is net als bij de meeste andere dekbedden warmteklasse 1.
  • Dit product heeft een vulling van synthetische polyester vezels en een tijk van 100% katoen. Door het gebruik van synthetische producten is het anti-allergisch en makkelijk wasbaar. Bovendien is het door de gebruikte materialen een stuk voordeliger dan de producten met een natuurlijke vulling.

Zoals u hierboven kan lezen hebben wij een divers aanbod zodat wij aan allerhande verschillende wensen van klanten kunnen voldoen. Twijfel dus niet en neem een kijkje in onze webshop en zorg voor heerlijke zachte, warme of juist koele nachten.

Kies voor kwaliteit en een goede service

Door het aanschaffen van een dekbed dan aan uw wensen voldoet kunt u er voor zorgen dat u een beter nachtrust heeft en elke dag weer fris uit bed stapt om aan de dag te beginnen. Het kiezen van het juiste 4 seizoenen dekbed kan lastiger zijn dan u denk, daarom hebben wij onze site een keuzehulp gemaakt die u in kan vullen om zo tot het optimale resultaat voor uw situatie en voor uw wensen uit te komen. Ook andere informatie over de verschillende mogelijkheden die wij onze webshop bieden kunt u vinden op onze website. Voor vragen en opmerkingen zijn wij uiteraard beschikbaar via zowel email als de telefoon. Wij zorgen er zonder uitzondering voor dat onze klanten de service krijgen die ze verdienen. Dat is ook af te zien aan de hoge beoordeling die wij van onze klanten hebben ontvangen. Twijfel daarom niet als u nadenk over de aanschaf van bijvoorbeeld een 4 seizoenen dekbed, maar kom langs in onze webwinkel en laat u verrassen door het aanbod en de kwaliteit van onze producten. Ook voor andersoortige slaapmaterialen kunt u bij ons terecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn