Frisbees bedrukken voor een vliegende promotiestunt

Mocht je bezig zijn met het opzetten van een promotiestunt, dan is het wellicht een idee om frisbees te bedrukken. De reden hiervoor is in de eerste plaats het feit dat je een frisbee gemakkelijk kunt bedrukken met een logo of een bedrijfsnaam of een bepaalde slogan. Dit komt omdat het oppervlak van een frisbee groot genoeg is. Een pen kun je ook bedrukken, maar het oppervlak is veel kleiner dus het valt niet op en is alleen zichtbaar voor de gebruiker. Deze gebruiker is er echter aan gewend en daardoor verdwijnt de tekst al snel naar de achtergrond. Het is een onderdeel van de pen net als de inkt, het pennetje waarmee je de pen ergens aan vast kunt klikken en de kleur. Je ziet het allemaal, maar je merkt het niet meer bewust op. Pas als het pennetje kapot gaat, dan ben je je weer bewust van dit pennetje, want dan kun je de pen opeens niet meer aan je borstzakje bevestigen. Als je lekker met de pen aan het schrijven bent, dan is het eigenlijk niets anders dan een verlengstuk van je hand. Je hebt er nauwelijks erg in. De pen ontsnapt als het ware aan je bewuste blik, maar zodra de inkt op is, dan merk je de pen op als een object dat niet meer doet waarvoor het bedoeld is. Met frisbees is het anders, want ten eerste heb je een groter oppervlak dat je kunt bedrukken. Dat betekent dat het logo zichtbaar is voor de gebruikers, maar ook het publiek dat aanwezig is. Daarnaast is een frisbee een object dat door meerdere mensen gebruikt wordt en dus zullen al die mensen die de frisbee in handen krijgen het logo van jouw bedrijf opmerken. Verder kun je de frisbee bedrukken voor een promotie evenement. Je kunt naar een strand gaan en daar allemaal bedrukte frisbees uitdelen. Deze sieren dan het strand via alle mensen die de frisbee gebruiken. Je bedrijfsnaam is dan dus ook op het hele strand aanwezig. Tevens zullen de mensen die de frisbee niet gebruiken in contact komen met deze frisbees. Daarnaast geef je dus ook een klein cadeautje weg en dus zal men geneigd zijn om je bedrijf ook meteen positief te waarderen. In de zomer is het dan ook een goed idee om frisbees te bedrukken. Uiteraard kun je in de zomer ook allerlei andere artikelen bedrukken. Daarnaast zijn frisbees niet alleen maar op het strand te gebruiken. Dus ook tijdens andere evenementen zou je er voor kunnen kiezen om frisbees te bedrukken. Je moet alleen even weten waar je terecht kunt als je inderdaad frisbees wilt bedrukken. Je kunt altijd een beroep doen op promoboer.nl. Hier kun je namelijk goedkoop frisbees bedrukken, maar ook vele andere artikelen.

Frisbees bedrukken en vele andere artikelen via Promoboer

Als je frisbees wilt bedrukken, dan kun je terecht bij Promoboer. Hier kun je overigens ook allerlei andere artikelen laten bedrukken zoals:

  • Aanstekers
  • Flesopeners
  • Waterflesjes
  • Telefoonhoesjes

Ontdek snel wat je zoal kunt regelen door vandaag nog naar promoboer.nl te surfen.

Alles doe je snel en online via promoboer.nl

Het is goed om te weten dat je alles online kunt regelen. Dus als je inderdaad frisbees wilt bedrukken, dan ben je bij Promoboer aan het juiste adres, want je kunt alles meteen online in orde maken. Je kunt jouw frisbee selecteren, de kleur aangeven en je ontwerp doorsturen. De experts maken voor jou dan een gratis proefdruk en als je akkoord gaat, dan kun je jouw frisbees binnen een paar dagen al onder de mensen verspreiden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn