Wij zijn gespecialiseerd in legionellapreventie

Wij zijn gespecialiseerd in legionellapreventieAls u waterleidingen in uw pand heeft die u niet regelmatig gebruikt, dan loopt u het risico op de vorming van legionella. Dat kan heel schadelijk zijn voor uw gezondheid en vandaar dat wij u willen adviseren om ons in te schakelen wanneer u er zeker van wilt zijn dat u geen risico’s loopt. Wij zijn namelijk een firma die zich helemaal heeft toegelegd op legionellapreventie. Wij hopen daarom ook dat u een keer naar onze site wilt komen kijken omdat wij hier heel veel interessante mogelijkheden over ons en onze legionellapreventie hebben weten te vermelden. Heel veel bedrijven maken reeds gebruik van onze diensten en producten. Wij weten alles van legionellapreventie en willen u daar dan ook graag wat meer over vertellen. Dat geldt in het bijzonder wanneer u met oude mensen te maken heeft. Deze zijn namelijk erg vatbaar en het is daarom van groot belang dat u bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis uw legionellapreventie goed in orde heeft gemaakt. Wij helpen u graag en om u een beeld te geven van onze mogelijkheden, zullen wij daar in deze tekst even wat meer over vertellen. U zult merken dat het in principe niet moeilijk hoeft te zijn om uw legionellapreventie op de rit te krijgen. Het is voor veel bedrijven echter lastig om u ook goed aan de legionellapreventie te houden. Vandaar dat wij u graag een aantal tips willen geven om ervoor te zorgen dat uw legionellapreventie altijd in orde is. In de onderstaande alinea zullen wij daarom wat nader ingaan op hoe wij u zouden kunnen helpen. Veel bedrijven maken reeds gebruik van onze diensten en dat is hen tot nu toe altijd nog heel erg goed bevallen. Wij werken namelijk altijd goed en voordelig. Dat heeft ons bedrijf groot gemaakt en wij hopen daarom ook dat u voor ons bedrijf zou willen kiezen.

Wij zorgen dat uw legionellapreventie op orde is

Waterleidingen kunnen besmet raken wanneer u deze langere tijd niet gebruikt. Wanneer wij het hebben over langere tijd, dan hebben wij het over een periode van een paar weken. U merkt dat deze periode tamelijk kort is en vandaar dat vele mensen denken dat hun legionellapreventie in orde is, maar in de praktijk blijkt dit helemaal niet het geval te zijn. Dat is iets waar u goed rekening mee moet houden want misschien loopt u ongemerkt wel heel veel risico’s. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke maatregelen wij allemaal voor u kunnen treffen. Omdat iedere situatie uniek is, willen wij u vragen om ook even contact met ons op te nemen. Onze mensen lichten u namelijk graag voor over onze legionellapreventie. Mocht u daarom momenteel even een paar minuten vrij hebben, dan kunt u altijd even op Biolab komen kijken. Wij zullen u dan vertellen hoe wij doorgaans te werk gaan en mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u ook meteen een offerte bij ons aanvragen.

Wij testen de kwaliteit van het water zorgvuldig

Om te weten of uw leidingen nog goed schoon zijn, doen wij er altijd alles aan om uw water zo goed mogelijk te testen. Dat doen wij met enige regelmaat om iedere verandering zo spoedig mogelijk te kunnen traceren. Kortom:

  • wij zorgen dat u geen risico’s loopt
  • wij kunnen u langdurig bijstaan
  • wij helpen u tegen een aantrekkelijke prijs

Kijk voor meer informatie even op onze site. Het adres van onze pagina is Biolab.nl. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn