Een factuur maken kan eenvoudig online

Een factuur maken kan veel tijd kosten als u alles handmatig moet instellen. Met Word of Excel kunt u een factuur maken middels de templates, maar ook dit is niet de snelste manier. Facturatie Office is een gemakkelijke online software waarmee u eenvoudig gratis facturen kunt maken. Het enige wat u hoeft te doen is een project aanmaken, waar u op dat moment aan werkt. De gegevens van de klant kunt u in het systeem invoeren en u kunt beginnen met een factuur maken. Binnen enkele minuten heeft u alles gereed om de factuur te verzenden. Vooral voor ZZP’ers en MKB’ers is dit de ideale oplossing, zodat de administratie geen uren meer in beslag neemt.

Grote functionaliteit bij de software om een factuur te maken

Een factuur maken als ZZP’er kan soms een dag in beslag nemen, doordat u alle gegevens van uw klant handmatig in moet voeren. ZZP’ers zien er daardoor al snel tegen op om de administratie bij te houden. Met Facturatie Office kunt u eenvoudig online een factuur maken, waarbij de software alle gegevens onthoudt die u invult. Alle factuureisen en functionaliteiten die betrekking hebben op het factuur maken zijn aanwezig in de tool. Wij zullen enkele functies voor u uitlichten:

  • De bedrijfsgegevens zijn altijd op de juiste plaats op de factuur
  • Alle factuurvereisten vanuit de Belastingdienst, zoals het BTW-nummer en KVK-nummer, kunt u niet vergeten.
  • U kunt uw eigen huisstijl toevoegen aan de factuur.
  • U kunt zien of de e-mail waarin de factuur verzonden is, is geopend.
  • Het systeem kan een betalingsherinnering voor u versturen.
  • Het systeem ondersteunt alle valuta.
  • Daarnaast is er een directe online betaalfunctie, zodat het betalen van een factuur vanuit de klant een kleinere stap wordt.
  • U kunt ook gemakkelijk pakbonnen, offertes, orderbevestigingen en creditnota’s maken.
  • U heeft altijd een backup van alle facturen.

Zoals u ziet wordt een factuur maken een gemakkelijke stap. Uw administratie is immers de basis voor een gezond bedrijf, waardoor een gedegen factuur een vereiste is. Doordat alle gegevens gemakkelijk in het systeem gezet kunnen worden, geeft de boekhouding een hoop rust en kunt u meer tijd besteden aan de groei van uw organisatie. Op onze website, facturatieoffice.nl, vindt u een uitgebreid overzicht van alle functies van de software. Daarnaast kunt u hier ook een voorbeeldfactuur vinden die is opgesteld met ons systeem. Begin vandaag nog met het downloaden van onze software en een factuur maken, zodat uw bedrijf een boost krijgt.

Innovatieve ideeën zorgen voor een gebruiksvriendelijk systeem

Facturatie Office is uw specialist als het gaat om eenvoudig boekhouden. Door een slimme, gebruiksvriendelijke facturering en urenregistratie-software hebben wij al duizenden klanten enthousiast kunnen maken. Wij richten ons vooral op MKB en ZZP, zodat zij hun boekhouding zo efficiënt mogelijk bij kunnen houden. Dit is belangrijk in de tijd dat de digitale wereld en online technologieën ons leven overnemen. Er zijn constant veranderingen om ons heen, waardoor wij innovatief mee moeten denken met onze software. Het moet immers altijd gebruiksvriendelijk blijven. Zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om het programma te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de best mogelijke service. Daarom hebben wij ook een Nederlandse helpdesk met een lokale support-lijn, waar u terecht kunt met al uw vragen. Ook hebben wij op onze website een lijst met veelgestelde vragen staan, zodat u wellicht uw antwoord daar al kunt vinden. Heeft u toch nog een vraag of hulp nodig bij het opstellen van uw factuur? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn