Een limousine huren in Utrecht

Als je een speciale gelegenheid hebt, zoals een bruiloft, galafeest of ander groot evenement, kan het super gaaf zijn om een limousine te huren in Utrecht. Met een aankomst in een limousine maak je echt de blits, en vele mensen zullen onder de indruk zijn van je luxe vervoermiddel. Limousines zien we nu eenmaal niet zo heel vaak op de openbare weg, dus ze trekken doorgaans veel bekijk. Wil jij ook voor wat voor gelegenheid dan ook een limousine huren in Utrecht? Kijk dan eens op de website van Vallei Limousines (vallei-limousines.nl) Bij Vallei Limousines kun je namelijk een limousine huren in Utrecht, in allerlei  uitvoeringen en kleuren. Er zit er dus altijd eentje bij die aan jouw of jullie wensen voldoet. Een limousine huren in Utrecht kun je doen voor allerlei verschillende aangelegenheden, zoals:

  • Een vrijgezellenfeest, om de bruid of bruidegom mee in op te halen.
  • Voor een bruiloft, als luxe vervoer voor het bruidspaar.
  • Als VIP vervoer voor artiesten.
  • Als luchthavenvervoer voor artiesten of andere bekendheden.
  • Als gala- of partyvervoer.
  • Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden waarvoor je een limousine kunt huren, en bij elke van deze is het vervoer via een limousine een luxe extraatje, dat de beleving ten goede komt en de manier van reizen een stuk ontspannender maakt.

Een roze limousine huren in Utrecht

Bij Vallei Limousines kun je terecht voor limousines van allerlei verschillende types. Ze hebben namelijk prachtige witte limousines, namelijk de Lincoln Towncar Limousine, de Porsche Cayenne en de Chrysler 300C. Deze zijn allemaal uitgevoerd in een strakke, witte kleur. Ze zijn opvallend en toch stijlvol, dus geschikt voor mensen die een statement willen maken maar niet al teveel poespas willen. Voor diegenen die juist wel extra willen uitpakken en mega willen opvallen op de weg zijn er nog andere opties. Je kunt bijvoorbeeld een Dodge Ram 1500 huren, een stoere grafietkleurige wagen met een brede neus. Of heb je liever de uitgesproken Hummer H2 limousine? Ook deze hebben ze staan bij Vallei Limousines. De Hummer H2 is echt een flinke bak, en erin rijden is absoluut een onvergetelijke ervaring. De Hummer H2 van Vallei Limousines is uitgevoerd in het wit met stoere, zwarte accenten. Hiermee maak je sowieso de blits op elk feestje! Maar naast eerder genoemde limousines heeft Vallei Limousines ook nog een andere limousine, welke het meest gehuurd wordt voor galafeesten, namelijk de knalroze Chrysler 300C. Deze is super opvallend en door zijn roze kleur heel erg geschikt voor het vervoeren van groepen meiden of vrouwen die naar een speciale gelegenheid gaan. Wil je een roze limousine huren in Utrecht, dan heeft Vallei Limousines de ideale optie, de Chrysler 300C is namelijk ontzettend roze en bovendien ontzettend opvallend. In deze limousine naar je gala rijden is een ervaring om nooit te vergeten!

Alle luxe extra opties van Vallei Limousines

Als je bij Vallei Limousines een limousine gaat huren in Utrecht, kun je de huur van de auto aanvullen met allerlei luxe extra’s. Een limousine huren in Utrecht is natuurlijk al leuk an sich, maar wat dacht je van een lekkere, alcoholische versnapering onderweg, een bloemstuk voorop de wagen of een rode loper die al voor je wordt uitgerold op de aankomstlocatie? Al deze extra’s dragen bij aan een onvergetelijke ervaring, en dus is het wel zo leuk om als je een limousine gaat huren in Utrecht, ook gebruik te maken van deze luxe opties die Vallei Limousines biedt. Heb je interesse? Bekijk dan op hun website alle limousines en opties, en vraag gelijk een offerte aan! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn