Geef jij je honden al BARF? 

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft voeding voor honden. Uiteraard heb je de traditionele droge hondenbrokken. Deze zijn er in verschillende smaken en uitvoeringen. Zo heb je bijvoorbeeld brokken speciaal voor puppy’s, maar ook brokken speciaal voor honden met overgewicht of met bepaalde allergieën. Naast hondenbrokken, zijn er echter nog meer mogelijkheden voor je hond. Een van die opties is namelijk BARF. BARF is een afkorting voor Bones and Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food. Het gaat hier om rauw voer dat je zelf voor je trouwe viervoeter kunt samenstellen. Een BARF-dieet bestaat veelal uit verschillende soorten rauw vlees, maar kan ook eieren, rijst of groenten en fruit bevatten. BARF is diepvriesvoer, wat dus betekent dat je het lang kunt bewaren. 

Bestel BARF voor je hond bij Animal Food Express 

Er zijn tegenwoordig veel mensen die voor hun hond kiezen voor BARF. Rauw vlees is namelijk een stuk natuurlijker voor een hond om te eten dan droge brokken. Daarnaast is rauw vlees ook gezonder. Er zitten namelijk geen onnodige vulmiddelen in rauw vlees, die wel in hondenbrokken te vinden zijn. Je hond krijgt van rauw vlees dus meer voedingsstoffen binnen en maakt minder ontlasting aan omdat er minder stoffen in het voer zitten waar je hond niets mee doet. Ook voor honden die een allergie hebben is rauw vlees een uitstekende keuze. Sommige honden hebben bijvoorbeeld last van een allergie voor gluten of bepaalde kleurstoffen. Daarnaast zorgt rauwe voeding voor een mooiere vacht die voller is en meer glanst. Ook is het beter voor het gebit van je hond. Als jij ook rauw vlees aan je hond wilt voeren, dan kun je er dus voor kiezen om hem of haar aan een BARF-dieet te helpen. Het is daarbij wel belangrijk dat je rekening houdt met de samenstelling van het dieet. Een hond heeft namelijk meer nodig dan alleen maar rauw vlees. Een goede samenstelling van rauw voer voor honden bestaat doorgaans uit: 

  • 50% bevleesde botten en rauw vlees 
  • 10% orgaanvlees 
  • 20% groenten, fruit of supplementen 

Het is dus belangrijk om de verhouding tussen de verschillende bestanddelen in de gaten te houden. Gelukkig zijn er online genoeg richtlijnen te vinden voor het samenstellen van een gebalanceerd dieet voor honden. Wanneer je besluit om je hond rauw voer te geven, kun je dit het beste online bestellen bij Animal Food Express. Animal Food Express is een webwinkel die gespecialiseerd is in rauwe voeding voor huisdieren. Zo kun je er dus ook verschillende BARF-menu’s samenstellen. Deze kun je via de site dan gemakkelijk bestellen, waarna het ingevroren bij je thuisbezorgd wordt. De rauwe voeding kun je dan gemakkelijk in de diepvries bewaren. Doordat het ingevroren kan worden, is het dus langer houdbaar dan gewone rauwe voeding. Daarnaast is het ook gemakkelijk om het voer vooraf te portioneren en in te vriezen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid voeding bij de hand hebt. Je hoeft het dan enkel nog uit de vriezer te halen. 

Stel je menu samen en bestel online 

Heb jij ook een trouwe viervoeter thuis? Dan wil je voor hem of haar natuurlijk enkel het beste. Stap daarom over op rauwe voeding voor je hond en kies voor een smakelijk BARF-menu dat bij je hond past. Via Animal Food Express kun je gemakkelijk een menu voor je hond samenstellen en daarna ook gelijk bestellen. Kijk op animalfoodexpress.nl en laat je inspireren door de voorbeeld menu’s, of stel er zelf eentje samen voor je hond. Wanneer je hond rauwe voeding heeft geprobeerd, zal hij niets anders meer willen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn