Edpm dakbedekking

Bent u professioneel dakdekker of bent u doe-het-zelver en wilt u uw dakbedekking vervangen of juist voor het eerst dakbedekking toepassen dan is edpm dakbedekking ideaal om te gebruiken door zijn hoge gebruiksvriendelijkheid. Edpm is een synthetisch rubber – Ethyleen-propyleen-dieen monomeer – en wordt veel gebruikt voor dakbedekking in de bouwbranche. Omdat edpm een zeer kwalitatief hoogwaardig product is met een lange levensduur. Bij epdmxl.nl/epdm-dakbedekking-op-maat kunt u eenvoudig online edpm dakbedekking aanschaffen. Wij leveren dakbedekking met een dikte van 1 mm en 1,3 mm. De breedte van de dakbedekking varieert. Zo weet u dat uw dak goed beschermd is door de dikte van het materiaal.  Dit type dakbedekking is vooral geschikt voor platte daken van woningen, schuren, tuinhuizen of een overkapping. Welk dak er ook aangepakt mag worden met de dak folie en dakbedekking van epdmxl garanderen wij dat u jarenlang plezier beleeft van uw dak. Vandaar ook de ruime fabrieksgarantie van 15 jaar.

Edpm dakbedekking kent vele voordelen

Er zijn diverse typen dakbedekking op de markt. Toch staan wij bij epdmxl.nl achter edpm want dit product kent vele voordelen.

  • Flexibel materiaal
  • Een zeer lange levensduur van > 50 jaar
  • UV straling bestendig
  • Kan tegen hoge temperaturen van -75° tot 125°C
  • Toepasbaar op onder meer tuinhuis, bedrijfshal en garage
  • Wij leveren binnen 3 werkdagen
  • Online sales support

Bij ons kunt u aangeven welk type edpm dakbedekking u nodig heeft. Bijvoorbeeld als u kiest voor epdm met een dikte van 1,3 mm voor toepassing op het dakterras. De lengte van de rol dakbedekking is tot 30 meter. U selecteert online de gewenste lengte en de gewenste breedte. Zo kunt u ook automatisch online de prijs zien. Bij ons kunt u ook edpm dak folie afnemen. Dak folie wordt toegepast als u een dak heeft waarbij u het dak waterdicht wil maken. Waar u ook voor kiest of u nu professionele dakdekker bent of doe-het-zelver met edpm dakbedekking bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. Onze dakbedekking bevat geen kalk toevoeging, waardoor enkelzijdig verlijmen voor de meeste stukken van het dak vaak al afdoende is (dit geldt niet voor de randen en naden waar extra verlijming zorgt voor een waterdicht resultaat).

Edpm lijm en hemelwater afvoer

Naast dat u bij ons terecht kunt voor edpm dakbedekking zijn wij ook specialist in het leveren van epdm lijm en kit en accessoires. Als u zelf aan de slag gaat met het leggen van de dakbedekking is het van belang om gebruik te maken van lijm die goed aansluit en hecht op de dakbedekking. Daarom kunt u bij ons epdm lijm kopen. Alle lijmen zijn van super kwaliteit en zorgen voor een zeer goede hechting van de ondergrond en de edpm dakbedekking. Wij maken onderscheid tussen lijm die slechts enkelzijdig aangebracht hoeft te worden – alleen op de ondergrond, en contactlijm waarbij de lijm dubbelzijdig wordt aangebracht. Contactlijm wordt vooral ingezet voor randverlijming en bijvoorbeeld voor naden. Bent u grootverbruiker dan is de epdm spuitlijm aan te raden, lijm in een drukvat voor extra grote te verlijmen oppervlaktes. Als u toch aan het werk bent met het vervangen van uw dakbedekking of het aanbrengen van nieuwe edpm dakbedekking dan is het goed om te weten dat u bij ons ook terecht kunt voor producten als isolatieplaten, of solide afwerking van de hoeken met epdm hoeken, ook voor aandrukrollers voor een super hechting van de dakbedekking met het dak en dat wij ook mogelijkheden hebben voor hemelwater afvoer op het dak. Mocht u een dakbedekkingsklus hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor gedegen advies voor uw specifieke klus. Wij helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn