De beste kwaliteit lood kopen? Bestel dan bij Dak & Lood voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Bent u opzoek naar de beste kwaliteit lood? Dan bent u aan het juiste adres bij Dak & Lood. Als onderdeel van de grootste dak en lood groothandel van Midden-Nederland bieden wij u scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit lood aan. Profiteer bovendien van het bestelgemak van eenvoudig online lood bestellen bij dakenlood.nl! Bestellingen worden direct uit voorraad geleverd en vanaf €100,- gratis verstuurd! Uiteraard hanteren wij voor onze vaste klanten een extra inkoopkorting. Ook op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Lood kopen dakenlood.nl

Met een groot assortiment aan lood op rol, bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Wilt u graag lood kopen of rollen lood? Dan vindt u in onze webshop verschillende rollen bladlood in meerdere diktes en lengtes. Lood koopt u al vanaf een NHL 15 tot NHL 40 lang en van 1,32 mm tot 3,53 mm dik. Alle mogelijkheden zijn op voorraad. Als u bij Dak & Lood uw lood koopt, bent u niet alleen verzekerd van top levertijden, maar ook van de hoogste kwaliteit. Ons lood voldoet namelijk aan alle eisen en draagt hierdoor het NEN-EN 12588 keurmerk. Ongeacht de toepassing van het lood, worden rollen lood met een standaardlengte van vijf meter verkocht. Aangezien lood flink op gewicht is, worden dikkere loodrollen (NHL 40, code oranje) vaak in kortere lengtes verkocht om de draagbaarheid te bewaken. Een goede kwaliteit van het lood is essentieel en een scherpe prijs kan echt het verschil maken voor ondernemers. Zodra u een bestelling plaatst in onze webshop, zult u dit verschil opmerken. Wij hanteren namelijk de laagste loodprijzen van Nederland zonder concessies te doen aan kwaliteit of service. Welke afmeting u ook zoekt, lood koopt u direct uit voorraad bij Dak & Lood!

De eigenschappen en professionele toepassingen van lood

Deze ideale materiaalsoort kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Een voorbeeld is opgerold bladlood dat u terugvindt in onze webshop. Professionals in de bouw kopen veelvuldig deze variant lood om te gebruiken als waterkering tussen verschillende materialen en overgangen. In een gehele andere branche, namelijk de medische sector, wordt lood toegepast aangezien het een stralingswerende eigenschap heeft. De isolerende werking van lood biedt bovendien voordelen in de entertainmentindustrie. Discotheken worden namelijk geïsoleerd met lood. Bovendien heeft lood nog een andere bekende eigenschap, namelijk gewicht. Hierdoor wordt lood ook gekocht door de watersportbranche of machinebouwers om lood in te zetten als ballastlood. Bij deze voorbeelden ziet u al hoe veelzijdig lood kan worden ingezet als materiaalsoort. Lood heeft dan ook unieke eigenschappen. Dit maakt het een specialistisch product waar altijd naar gevraagd zal blijven worden. Wees verstandig en kies niet voor goedkope imitaties of alternatieven. De resultaten zullen altijd minder overtuigend zijn dan bij gebruik van 100% lood. Met onze laagste loodprijs bent u bovendien het beste uit.

Voordelen lood kopen bij Dak en Lood:

 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Diverse diktes en lengtes verkrijgbaar
 • Diverse soorten van lood op rol verkrijgbaar
 • Extra inkoopkorting voor vaste klanten
 • Goed beoordeeld 
 • Gratis verzending boven de €100,- bestelwaarde
 • Hoogwaardige kwaliteit lood volgens de NEN-EN 12588
 • Laagste loodprijs van Nederland
 • Lood toebehoren tevens uit voorraad leverbaar
 • Ook voor constructies en andere grootschalige toepassingen
 • Veelzijdig in gebruik

Online lood bestellen tegen de laagste inkoopprijs van Nederland? Bestel dan uw lood bij Dak en Lood. Bezoek voor meer informatie de website: dakenlood of neem bij vragen gelijk contact met ons op. Wij staan voor uw loodoplossingen klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn