Leren om beter feedback te geven

Ik werk ruim vijf jaar voor een bedrijf in Den Haag en werk met veel plezier bij dit bedrijf. Ik presteer erg goed, maar ik heb soms moeite met andere mensen in het team. Ik weet dat ik soms erg direct kan zijn en sommige mensen hebben hier veel moeite mee. In al die jaren heb ik verschillende keren meningsverschillen met teamleden gehad en ik wilde hier graag iets aan doen, omdat dit niet mijn bedoeling was. Ik wilde graag leren om beter feedback te geven en wilde hiervoor een cursus volgen. Mijn manager vond dit een goed idee en samen kozen wij de cursus uit van de website feedbackgeven.nl. Ik ben in 2014 begonnen bij dit bedrijf en werk de afgelopen twee jaar in mijn huidige team. Ik vind het een leuk bedrijf en leuk werk en presteer erg goed. Bijna elk kwartaal behaal ik de beste resultaten en dit wordt erg gewaardeerd. Ik ben als persoon erg direct en voor mijn werk is dit een groot voordeel, echter wordt dit niet altijd gewaardeerd door mijn teamleden. Ik probeer mensen te helpen, maar niet iedereen kan hier goed mee omgaan. In deze vijf jaar heb ik verschillende keren kleine problemen gehad met teamleden en ik wilde hier wat aan doen. Ik vertelde mijn manager dat ik wilde leren om beter feedback te geven en dat vond hij een goed idee. Mensen in mijn team weten dat ik erg hard en direct kan reageren, maar ik vind het belangrijk dat ik goed met hun kan samenwerken. Ik wil dat mensen mijn feedback goed opvatten en daarom wilde ik leren hoe ik dit beter kon overbrengen. Het bedrijf zou betalen voor een cursus feedback geven, maar de cursus moest wel eerst goedgekeurd worden door mijn manager. 

Een cursus feedback geven van een dag

Samen met mijn manager zocht ik naar een goede cursus voor feedback geven en wij besloten om voor de cursus op de website feedbackgeven.nl te gaan. Het bedrijf achter de cursus is verschillende keren verkozen tot beste opleider en ook de cursus heeft veel goede beoordelingen. Er worden veel cursussen georganiseerd op diverse locaties in Nederland en Belgiƫ en ik kon mij inschrijven voor de eerst volgende cursusdag. De cursus feedback geven zou een hele dag duren en plaatsvinden in een kleine groep. Mijn manager keurde deze cursus goed en ik was erg benieuwd naar wat ik zou leren.

Veel goede feedback van mijn collega’s

Ruim een maand geleden ging ik naar de cursus feedback geven en ik heb veel geleerd. Ik gebruik nu verschillende technieken en merk dat ik er erg veel aan heb. Mijn collega’s zien een groot verschil en waarderen dat ik mijn best doe. Ik vind het fijn dat ik na de cursus het bedrijf nog kan benaderen voor vragen, want hier heb ik regelmatig behoefte aan. Voor een cursus feedback geven raad ik de website feedbackgeven.nl aan. 

  • Het bedrijf en de cursus hebben veel goede beoordelingen
  • De cursus wordt op verschillende locaties georganiseerd
  • Ik heb veel geleerd tijdens de cursusdag
  • Je kan achteraf het bedrijf nog benaderen voor vragen  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn