Buiten sporten in Apeldoorn

De laatste paar jaar ga ik veel naar de sportschool. Ik vind het belangrijk om fit te zijn en om gezond te leven. Gezond eten en veel sporten zijn voor mij erg belangrijk, niet alleen omdat ik graag een sterk lichaam heb, maar ook omdat dit mij helpt om mentaal sterk te blijven. Ik merk dat als ik fit ben, dat ik dan scherper ben en goed kan nadenken. Ik heb een drukke baan en het is belangrijk dat ik goed presteer, ik wordt hier namelijk op beoordeelt en krijg een bonus als ik goed gepresteerd heb. Mijn baan levert mij op sommige momenten veel stress op en die stress probeer ik kwijt te raken door te sporten, vaak werkt dit goed. Ik merkte dat naar de sportschool gaan een routine werd en dat ik het lastig vond om mij te motiveren om te gaan. Ik weet dat sporten belangrijk voor mij is, maar merkte dat als ik overgewerkt had en laat thuis kwam, dat ik vaak niet meer ging. Vroeger ging ik altijd met veel plezier naar de sportschool en ging ik vaak vijf keer in de week, maar de laatste maanden ging ik steeds minder vaak. Ik wilde graag blijven sporten en kracht- en conditietraining blijven doen, maar wilde dit op een andere manier doen. Er zijn een aantal andere mensen in de sportschool met wie ik regelmatig contact heb en een van hen vertelde mij over buiten sporten in Apeldoorn. Hij zag dat ik de laatste tijd minder vaak ging en had vorig jaar ook een vergelijkbare periode. Hij ging toen buiten sporten in Apeldoorn en vond dit een leuke manier om fit te blijven.  

Met Roy buiten sporten in Apeldoorn

Ik vroeg aan hem waar hij dat deed en verwees mij naar de website royvanlangen.nl. Hij vertelde dat je met een bootcamp van Roy buiten kan sporten in Apeldoorn en dat hij dit erg leuk vond om te doen. Tijdens een bootcamp van een uur doe je verschillende oefeningen die je kracht en conditie verbeteren. Ik bezocht de website van Roy en las over de verschillende bootcamps die hij gaf. Ik wilde dit wel een proberen en vroeg een gratis proefles aan, zodat ik kon zien wat voor oefeningen gegeven werden en of ik het leuk vond om te doen. Er was een bootcamp op dinsdagavond en besloot om hier naar toe te gaan. Ik vond de bootcamp erg leuk om te doen en de oefeningen waren uitdagend genoeg. Het is fijn om buiten te sporten in Apeldoorn, omdat je gebruik kan maken van de omgeving. Veel van de oefeningen doe je samen, of je maakt gebruikt van je eigen lichaamsgewicht. Na de proefles besloot ik om een abonnement af te nemen zodat ik vaker kon gaan. Ik wilde twee keer in de week buiten sporten in Apeldoorn en nam een onbeperkt abonnement.

Leuke bootcamps

Ik volg nu een paar maanden de bootcamps voor buiten sporten in Apeldoorn en vind het erg leuk. De oefeningen zijn elke keer anders, waardoor het leuk blijft om te doen. Roy geeft goed les en zorgt dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Door het buiten sporten in Apeldoorn, merk ik dat ik ook weer plezier heb in naar de sportschool gaan. Ik vind de afwisseling leuk en het is goed samen te combineren. Ik kan de bootcamps van Roy aan iedereen aanraden

  • Het is een goede manier om fit en sterk te worden, of blijven
  • Buiten sporten in Apeldoorn is uitdagend en afwisselend
  • Roy geeft goed les en zorgt dat je het beste uit jezelf haalt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn