Aannemer nodig? Kies dan voor Bram van Haarst

Bent u op zoek naar een aannemer en architect ineen? Dan bent u bij Bram van Haarst uit Enschede aan het juiste adres want Bram van Haarst zal in no time een prachtige woning voor u kunnen schetsen. Uw eigen droomhuis laten ontwerpen en bouwen is misschien wel een van uw grootste wensen. Hebt u hier dan ook flink voor gespaard zo door de jaren heen en kunt u uw huidige huis voor een mooi bedrag verkopen zodat u dit met uw spaargeld kunt gaan investeren in uw eigen nog te bouwen huis? Dan kan bij Bram van Haarst uw droom werkelijkheid worden. Geeft u dan ook vandaag nog door wat u zoal zou willen. We hebben twee verschillende lijnen die u bij ons kunt volgen. Een lijn die meer strookt met onze huidige architectuur alsmede een conceptlijn. Het is geheel aan u natuurlijk wat u wilt maar dit moet wel binnen bepaalde lijntjes passen. Bram van Haarst weet wat wel en niet mogelijk is op het gebied van de woningbouw en volgt de laatste ontwikkelingen dan ook op de voet. U kunt hiervan erg veel informatie teruglezen op de website. Dit is erg leuk om te lezen en voor een leek ook goed te volgen. Tevens ziet u vele impressies en dus vele foto’s van reeds afgeronde projecten. Zoals u ziet werken we door heel Nederland maar is Twente en Overijssel wel overwegend het werkgebied van Bram van Haarst. Dat is ook niet zo vreemd omdat u dan wat vaker op het kantoor kan langskomen en de plannen met elkaar kan gaan bespreken. Neemt u dus snel even een kijkje en neem vervolgens contact op met Bram van Haarst. Dan weet u zo snel mogelijk wat de mogelijkheden en wat het u kunt gaan kosten.

Bram van Haarst architectuur

Een eigen huis kunnen ontwerpen is geweldig. Daar kunnen we kort of lang over zijn maar u kunt het zich vast ook wel voorstellen dat dit enorm leuk is om te doen. Uw eigen speciale kamer inrichten waar u lekker kunt genieten van uw hobby’s, uw slaapkamer een geweldig groot bed in zetten of de tegels van uw badkamer uitkiezen. Maar voor het zo ver is hebben we veel meer informatie over het gebouw an sich nodig. Hoeveel kamers wilt u bijvoorbeeld? Hoe groot moeten de kamers zijn? hoeveel verdiepingen zijn gewenst en hoe groot moet de tuin zijn? Naar welk gewest moet uw tuin gericht zijn en is dit mogelijk? Welke type elektriciteit wilt u? Zo kunt u ook meteen door Bram van Haarst een huis laten bouwen dat voor een groot deel afhankelijk is van groene stroom. Zo kunnen we er ook zonnepanelen op laten plaatsen om maar iets te zeggen. Overigens zult u ook keuzes moeten maken over wat u op uw dak wilt hebben liggen. Want bij Bram van Haarst hebt u ook daar weer de keuze uit diverse materialen en mogelijkheden zoals platte daken, dakpannen of prachtige rietdaken. In dat laatste geval zult u wel weer wat duurder uit zijn en is er meer onderhoud nodig maar als u dat er voor over hebt dan krijgt u er echt iets prachtigs voor terug. Zoals we al zeiden verschaft de website vele foto’s waar u rustig eens tussen kunt kijken. Ook heeft Bram van Haarst grotere projecten gedaan zoals het volbouwen van wijken en straten met uniek ontworpen huizen. Het is ook zeker de moeite waard om daar eens tussen te kijken als u toch in zee wilt gaan met Bram van Haarst maar geen tijd of geld hebt om dit helemaal zelf te laten ontwerpen. Hoe dan ook, Bram van Haarst wil u graag helpen en we hopen dus dat u eens contact met hem gaat opnemen. Dat kan op diverse manieren:

  • Langskomen op het kantoor in Enschede
  • Eventjes opbellen, maar doet u dit wel tijdens kantooruren
  • Een brief of e-mail opsturen
  • Of door het online formulier in te vullen, Bram van Haarst komt altijd zo spoedig mogelijk bij u terug.

Voor huizen en villa’s de juiste keuze

Hopelijk hebben we u er van overtuigd dat u altijd vrijblijvend contact met Bram van Haarst op kunt nemen, ook als u slechts vragen hebt en rustig de kat uit de boom wilt kijken. Bram van Haarst begrijpt als geen ander dat u dit soort belangrijke zaken niet moet overhaasten want anders gaan er dingen verkeerd en krijgt u niet wat u wilt. Of u verliest veel meer geld dan de bedoeling is, dat mag uiteraard ook nooit gebeuren! Bram van Haarst heeft al meer dan 35 jaar ervaring en ook zijn personeel weet wel van wanten. We mogen dan ook met trots stellen dat we in die tijd al meer dan 1300 woningen in werkelijk waar diverse soorten en maten hebben gerealiseerd. Dat is niet niets en daarom kunt u ook het beste even met Bram van Haarst in contact komen of in ieder geval even tussen de impressies gaan kijken. Wie weet wat voor moois 2016 dan voor u gaat opleveren. Uw droom kan dankzij Bram van Haarst in vervulling gaan en u kunt volgend jaar al gaan verhuizen naar uw zelfontworpen woning. Vergeet dus niet om ook het nieuws op de site in de gaten te houden. Daar leert en leest u alles over bijzaken en prijzen van bijvoorbeeld kavels, energielabels en nog veel meer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn