Op zoek naar dubbelwandige boxen?

Boxpall - Dubbelwandige boxenAls u voor uw bedrijf op zoek bent naar de beste dubbelwandige boxen dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Boxpall Benelux bieden wij een het beste en het grootste aanbod van dubbelwandige boxen dat u zich maar kan bedenken. Wij hebben producten van verschillende materialen en in verschillende formaten beschikbaar. Naast het ruime aanbod kunt u er zeker van zijn dat wij alleen met de beste materialen werken en u daarom altijd een zeer goed product aan kunnen bieden. Met name voor vervoer en opslag zijn onze dubbelwandige boxen zeer handig. Het opbergen van verschillende dingen kan zo zeer hygiënisch en overzichtelijk plaatsvinden. Omdat wij een breed assortiment hebben kunt u bij ons terecht voor alle boxen en pallets en bent u dus op een adres klaar voor alles wat u mogelijk nodig heeft. Voor vervoer en opslag is het hebben van de juiste dubbelwandige boxen zeer belangrijk. Doordat wij veel ervaring hebben met het deze producten hebben wij ze door de jaren heen geoptimaliseerd voor een perfecte gebruikservaring. Weet u niet zeker wat voor soort product u nodig heeft? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Omdat wij ons niet richten op één product maar naast dubbelwandige boxen ook veel andere producten hebben kunnen wij u in alle gevallen adviseren en snel en voor een scherpe prijs leveren. Onze dubbelwandige boxen zijn bij uitstek geschikt voor producten die voor vervoer of opslag in een extra stevige doos dienen te zitten. Door de dubbele wand is de isolatie beter en bent u er helemaal zeker van dat tijdens transport of opslag de producten in de dubbelwandige boxen niet zullen beschadigen. De dubbelwandige boxen kunnen wij open of gesloten leveren en zijn zowel stapelbaar als nestbaar, hierdoor kunt u ze makkelijk gebruiken maar ook makkelijk en ruimtebesparend wegzetten indien u ze op een bepaald moment even niet nodig heeft. In wat voor bedrijfstak u ook opereert, wij hebben voor een ieder een die perfect doos of box en leveren die zonder problemen bij uw bedrijf af.

De beste dubbelwandige boxen voor een scherpe prijs

Omdat wij één van de grootste leveranciers van verschillende soorten bakken en boxen zijn kunnen wij door het schaalvoordeel u een zeer scherpe prijs aanbieden op al onze producten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vinden van een goedkopere aanbieder. Daarnaast leveren wij alleen de beste kwaliteit om er voor te zorgen dat de door u opgeslagen of vervoerde producten goed en heel blijven. Vanwege het grote aanbod van verschillende producten zit er altijd wel het juiste product voor u tussen. Naast de dubbelwandige boxen hebben wij onder andere ook de volgende producten in onze webwinkel beschikbaar:

  • Enkelwandige boxen
  • Pallets
  • Hygiëneboxen
  • Palletboxen

Zoals u kunt zien is het dus mogelijk om alle soorten producten bij ons te kopen. Afhankelijk van het gewenste gebruik kunnen wij u adviseren om een bepaald soort box te kiezen. Dubbelwandige boxen zijn bijvoorbeeld, uiteraard, iets duurder dan enkelwandige dus als u deze niet nodig heeft dan kun u beter voor een andere optie kiezen. Wij zullen u altijd naar eer en geweten adviseren over de beste keuze voor uw bedrijf. U kunt bovendien snel en gemakkelijk gratis een offerte aanvragen zodat u van tevoren een idee heeft welke keuze voor u het voordeligst is en wat het best past bij uw persoonlijke wensen. De dubbelwandige boxen zijn in vele formaten beschikbaar, maar mocht het voor u gewenste formaat en toevallig niet bij zitten dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om dit toch te kunnen leveren. Wij willen het beste voor de klant en nemen daarom een persoonlijke service zeer serieus. Naast pallets, bakken en dubbelwandige boxen leveren wij bovendien ook allerhande accessoires zodat u voor alles wat u mogelijk maar nodig heeft bij ons terecht kan. Trolleys en deksels, ook voor dubbelwandige boxen, kunt u simpel en snel bestellen.

Het beste product voor uw wensen

Omdat wij alleen het beste voor onze klanten willen hebben wij voor veel verschillende bedrijfstakken een passende box of bak beschikbaar en dus niet alleen maar dubbelwandige boxen. Kies bijvoorbeeld voor een hygiëne box als uw bedrijf werkt met materialen die veel viezigheid achterlaten of juist met materialen die zeer schoon vervoerd dienen te worden. Deze hygiëneboxen zijn zo ontworpen dat ze zeer makkelijk schoon zijn te maken door het weghalen van randen en andere obstakels bij het schoonmaken. Ook zit er een aftappunt zodat vloeistoffen er gemakkelijk uit kunnen lopen. Dit kan u veel tijd besparen en bovendien meer zekerheid bieden dat de materialen of stoffen in de boxen ook echt schoon worden opgeslagen of vervoerd. Voor ieder bedrijf kunnen wij met zekerheid stellen dat wij het juiste product hebben. Ook voor specifieke wensen kunt u bij ons terecht. Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw wensen aan kunnen horen en aan kunnen geven of wij hier een oplossing op maat voor kunnen bieden. Wij trachten de prijzen zo laag mogelijk te houden, waardoor u als klant niet te veel betaald voor de producten die u nodig heeft. Bent u op zoek naar de beste dubbelwandige boxen voor een zeer scherpe prijs, neem dan zeker eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn