ZZP boekhouder gezocht?

Finovion is een administratiekantoor netwerk waarbinnen diverse accountancy specialisten aan het werk zijn op diverse kantoren. Bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk legt Finovion de nadruk op het persoonlijke contact en het begrijpelijk en duidelijk uitleggen van uw cijfers. Voor het verbeteren van uw complete bedrijfsvoering krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt. Finovion heeft de fiscale kennis en professionaliteit in huis, welke normaal gesproken alleen bij het grotere kantoor aanwezig is. Ook wanneer u als ZZP’er een boekhouder zoekt bent u bij Finovion op het juiste adres. Als ondernemer komen er veel dingen op u af. U bent niet alleen bedrijfsleider, maar ook het beheer en verwerken van alle financiële zaken vallen onder uw taken. De meeste ZZP’ers zoeken een boekhouder, omdat ze zichzelf willen richten op het ondernemen zelf. Deze boekhouder neemt u de financiële administratie uit handen, zodat u zelf meer tijd overhoudt voor de belangrijke zaken binnen uw onderneming. Naast tijdsbesparing krijgt een ZZP’er die een boekhouder heeft gezocht ook nog bepaalde belastingvoordelen. Zo bespaart u als ondernemer uiteindelijk op de kosten, doordat uw financiële boekhouding perfect op orde is.

ZZP boekhouder gezocht voor ondernemers

De belastingdienst vindt het erg belangrijk dat zelfstandigen hun boekhouding goed bijhouden. Dit is niet altijd even gemakkelijk, hoe klein uw onderneming ook is. Wanneer u namelijk vaak geconfronteerd wordt met diverse inkoop- en verkoopacties binnen uw onderneming, dienen veel verschillende factoren bijgehouden te worden. Hierdoor wordt er vaak naar een boekhouder gezocht door ZZP’ers. Cijfers worden bijvoorbeeld regelmatig (online) verwerkt, zodat u gedurende het boekjaar inzicht heeft in uw financiële situatie. Bij Finovion krijgt u daarnaast een eigen persoonlijk aanspreekpunt, die met uw regelmatig de administratie doorloopt en advies geeft. Hierdoor weet u ten alle tijden precies hoe u ervoor staat. Daarom wordt er vaak door ZZP’er een boekhouder gezocht. Wanneer het doen van de administratie u niet op het lijf geschreven is, kan dit uiteindelijk ten koste gaan van de boekhouding. In eerste instantie lijkt dit niet zo erg, maar op lange termijn kan dit vele problemen opleveren. Zo kunt u te maken krijgen met financiële problemen als bijvoorbeeld boetes door de belastingdienst of gigantische afdrachten waar u aanvankelijk niet aan gedacht had. Dit is een andere reden om als ZZP’er op zoek te gaan naar een boekhouder. Met onze adviseurs wordt namelijk gekeken naar:

  • Uw openstaande posten
  • Vragen die u heeft over de financiële stand van zaken beantwoorden wij voor u, in duidelijke taal
  • Afschrijvingen en loonjournaalposten worden regelmatig verwerkt
  • U krijgt een actueel en altijd up-to-date inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf/onderneming

ZZP boekhouder online én op kantoor

Wanneer u een ZZP boekhouder heeft gezocht en u heeft Finovion gevonden, kunt u uit diverse opties kiezen. Zo kunt u na het zoeken van een ZZP boekhouder de administratie zowel online doen als op kantoor. U kunt uw facturen, bonnen, etc. via internet indienen, maar ook op kantoor bij u houden. Heeft u vragen over de diverse diensten en werkwijzen van Finovion? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn