Voordelen van een draadloze camera

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera voor in huis, dan moet je een aantal afwegingen maken. Allereerst moet je besluiten waar je de camera gaat installeren, maar daarnaast is het type camera natuurlijk ook van belang. Kies je voor een bekabelde variant, of heb je liever een draadloze camera? Voordat je deze beslissing maakt is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de feiten. Wat zijn de voordelen van een draadloze camera?

  • Eenvoudig te monteren
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Sterk signaal
  • Hoge beeldkwaliteit

Om te beginnen is een draadloze camera eenvoudig te monteren. Je hoeft namelijk minder rekening te houden met de afwerking van kabels. De camera kan dus eigenlijk op elk recht oppervlak worden bevestigd. Wat je wel moet begrijpen is dat een draadloze camera in weinig gevallen ‘volledig draadloos’ is. Je zult het apparaat immers moeten aansluiten op een stopcontact. Met ‘draadloos’ wordt dus bedoeld dat je de camera niet hoeft aan te sluiten op andere elektronische apparaten; het signaal wordt draadloos verzonden. Dat maakt een draadloze camera ook erg eenvoudig te verplaatsen, zolang je maar een stopcontact in de buurt hebt! Ben je benieuwd naar de verschillen tussen camera’s? Surf dan eens naar Bewakingscamera.nl. Op deze site krijg je meer informatie over zowel draadloze als bekabelde camera’s en hun voor- en nadelen. Ook kun je vragen stellen over een specifiek exemplaar. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de beeldkwaliteit van een bepaald model, neem dan gerust contact op! Je krijgt snel antwoord op je vraag en kunt de desbetreffende camera vervolgens gelijk aanschaffen. In de bovenstaande webwinkel vind je gegarandeerd de draadloze camera waar je naar op zoek bent!

Beeldkwaliteit van draadloze camera

Wanneer je denkt aan een draadloze camera, denk je misschien aan schokkerige beelden van teleurstellende kwaliteit. Vroeger was dat inderdaad het geval. Tegenwoordig is de realiteit echter heel anders: een draadloze camera is vaak van betere kwaliteit dan een bekabeld model. Dat komt in de eerste plaats door de vooruitgang van Wi-Fi. Dankzij betere Wi-Fi signalen komen de beelden van de camera probleemloos terecht bij de ontvanger. Ook wordt sinds kort gebruik gemaakt van een nieuwe techniek. De camera moet zoals gezegd worden aangesloten op het stopcontact. Nu kan in dat stopcontact een adapter worden geplaatst, waardoor de beelden via het stroomnetwerk verstuurd kunnen worden. Het voordeel daarvan is dat je geen last meer hebt van storingen, zelfs niet over lange afstanden. Het is dus geen enkel probleem meer om de beelden van de draadloze camera op de zolderkamer te bekijken! Dankzij deze techniek is het bovendien mogelijk de kwaliteit van de beelden te verhogen. Kijk dus niet gek op als je een draadloze camera vindt met 4K-resolutie! Kortom: een degelijk signaal en een hoge beeldkwaliteit; de tijden zijn veranderd! Ga snel naar bovenstaande site en bekijk de verschillende exemplaren. Je kunt direct zien welke camera’s beschikken over deze nieuwe techniek!

Uitbreiden naar een volledig systeem

Soms is één beveiligingscamera niet voldoende. Je wilt dan een compleet systeem, met verschillende camera’s die elk een ruimte in de gaten houden. Op bovenstaande site vind je de systemen die dit mogelijk maken. Iedere camera kan eenvoudig met het systeem worden verbonden, zodat je alles vanaf één plek kunt aansturen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met de klantenservice van Bascom. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van een systeem dat aansluit bij jouw wensen. Zo heb je binnen no time een geavanceerd beveiligingssysteem in huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn