Tweedehands software bij Softtrader

Ben je op zoek naar tweedehands software? Dan ben je bij softtrader op het goede adres. Wij bieden legale, eerlijke en gebruikte software aan voor een scherpe prijs. softtrader is de leverancier van tweedehands software. Bij ons kun je meerdere software vinden, denk bijvoorbeeld aan Microsoft Project licenties, Windows Server licenties en nog veel meer. Tweedehands software aanschaffen blijft altijd nog risicovol, omdat het vaak om licenties gaat die bijvoorbeeld niet legaal zijn of al eerder zijn gebruikt op manieren die eigenlijk niet eerlijk zijn. Daarom is softtrader een partij die jou advies geeft en helpt. De licenties die wij hebben zijn allemaal legaal en klaar om te gebruiken!

Tweedehands software, waarom?

Nu hoor ik je al denken, waarom zou ik tweedehands software kopen in plaats van een nieuwe licentie aan te schaffen. Nou, de belangrijkste reden is natuurlijk de prijs van aanschaf. Een tweedehands software scheelt jou of je organisatie maar liefst 70% in de kosten! De mythe dat een tweedehands software niet meer zo goed te gebruiken is als een nieuwe, willen wij ook uit de lucht helpen. Dit is namelijk helemaal niet waar. Een virtueel product kan natuurlijk niet slijten. Een wat ‘oudere’ software is nog heel goed te gebruiken. Het voordeel dat wij bieden is dat wij de gebruikte software die we aanbieden altijd voorzien van de nieuwste updates, zodat ze naar behoren werken. Als we bijvoorbeeld Microsoft Office nemen als bijvoorbeeld, dan kunnen we iedereen garanderen dat Microsoft Office 2013 even goed werkt als Microsoft Office 2016. Enige verschillen kunnen misschien de lay-out zijn, of wat functies die je eigenlijk niet vaak gebruikt, maar wel mooi meegenomen zijn. Voor de gemiddelde gebruikers biedt een wat oudere versie van Microsoft Office dezelfde functies als een nieuwere versie van Office. Daarom is het veel verstandiger om een tweedehands software aan te schaffen, omdat je in functies eigenlijk helemaal niet achterloopt op nieuwere software.

softtrader.nl verkoopt gebruikte software, en wat zijn dan de voordelen van softtrader?

  • Wij zijn een betrouwbare en ervaren partij
  • Wij geven de bedrijven ook de gelegenheid om hun eigen licenties te verkopen
  • Onze aangeboden licenties voldoen aan alle wettelijke richtlijnen
  • We zijn onderdeel van 2SAVE-IT B.V., dit is een bedrijf met expertise en wij kunnen met korte schakels 2SAVE-IT inschakelen voor hulp

We gaven net aan dat we bedrijven de gelegenheid geven om hun licenties te verkopen. Mag dat wel? Er wordt wel eens gezegd dat gebruikte licenties en software niet doorverkocht mogen worden, maar niets is minder waar. In sommige licenties wordt wel eens aangegeven dat het niet toegestaan is om de software over te dragen aan een derde partij. Dit is niet waar, maar toch doen aanbieders dit, zodat jij een nieuwe licenties koopt, dat duurder is dan een gebruikte. Hiermee maken de grote partijen weer veel winst. Het Europese Hof heeft in 2012 een uitspraak gedaan dat gebruikte software en licenties wél doorverkocht mogen worden. Hier zitten wel voorwaarden aan vast, bijvoorbeeld dat de licentie wel helemaal verwijderd moet zijn in het systeem van de verkopende partij.

Contact opnemen met softtrader

Wil je een tweedehands software aanschaffen, maar je hebt geen idee hoe je te werk gaat in dit proces. Dan mag je altijd contact met ons opnemen en wij helpen je zo goed mogelijk verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn