Heeft u uw VCA basis al op zak?

Mensen die fysieke arbeid moeten verrichten, moeten altijd goed hun veiligheid letten. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en u kunt heel veel problemen doen ontstaan wanneer u niet goed weet hoe u veilig moet werken. Wij nodigen u daarom uit om bij ons de VCA basis cursus te gaan volgen. Wanneer u de VCA basis cursus op zak heeft, kunt u er zeker van zijn dat u goed weet hoe u de veiligheid in het oog moet houden wanneer u aan het werk bent. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen aan de VCA basis en zij hebben aangegeven dat zij zich nu een stuk veiliger voelen op de werkvloer. Om u een beeld te geven van de voordelen die de VCA basis met zich meebrengt, willen wij u in deze tekst graag uitleggen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen dat u snel een keer contact met ons wilt opnemen wanneer u graag bij ons uw VCA basis wilt gaan halen. Wij vinden het namelijk altijd leuk om nieuwe mensen op te leiden. Wij hebben ons namelijk ten doel gesteld dat wij iedereen veilig leren werken. Dat kan heel veel voordelen voor u opleveren. Mocht u momenteel op zoek zijn naar een nieuwe baan, bijvoorbeeld in de bouw, dan zult u merken dat u veel meer kans heeft op een positie wanneer u uw VCA basis op zak heeft. Werkgevers vinden het namelijk belangrijk dat iemand weet hoe hij of zij zo kan werken dat er geen risico’s ontstaan. Wij leren u graag hoe u veilig kunt werken en wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is vca-cursus. Deze site staat bomvol interessante informatie over de VCA basis en mocht u zich meteen willen opgeven voor deze VCA basis, dan kunt u dat ook meteen via deze pagina regelen. 

Hoe ziet de leergang van de VCA basis er uit?

Als u zich bij ons opgeeft voor de VCA basis, dan kunt u er zeker van zijn dat u een gedegen opleiding kunt volgen. Wij zorgen er graag voor dat u bij u in de buurt kunt worden opgeleid. Wij zijn op vele plaatsen actief wanneer het gaat over het geven van de VCA basis dus u hoeft nooit ver te reizen naar de leslocatie. Wij werken altijd met professionele docenten zodat u er zeker van kunt zijn dat u zeer behoorlijk wordt opgeleid. 

Wij hebben hoge slagingspercentages

Wij willen u graag zo goed mogelijk voorbereiden op het examen en vandaar dat wij u optimaal zullen onderwijzen. Pas als u klaar bent voor het examen, mag u het examen afleggen. Kortom:

  • Bij ons leert u hoe u veilig moet werken 
  • Wij zorgen dat u veel nuttige en praktische kennis zult opdoen 
  • Wij zijn in het hele land actief 

Meer weten? Kijk dan even op onze site voor meer informatie. Hier kunt u zich ook meteen opgeven voor een traject. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn