Sta voor wie je bent dankzij deze assertiviteitstraining

Is een assertiviteitstraining iets voor jou? Dan is het echt goed om je snel op te geven. Het kan namelijk heel lastig zijn als je niet assertief genoeg bent. Daar kunnen allerlei oorzaken aan ten grondslag liggen. Heb je last van onzekerheid? Vind je het spanning om voor je mening uit te komen? Heb je weinig zelfvertrouwen? Ben je bang voor afwijzing? Als dit soort zaken vaak in je hoofd spelen en je ondervindt daar hinder van, dan is een assertiviteitstraining zeker iets voor jou om te overwegen. Want als je niet assertief genoeg bent, kom je niet uit voor wie je bent en waar je voor staat. Laat je je mening niet horen, laat je je emoties en gevoelens niet zien. Daardoor geef je je grenzen niet aan en kunnen anderen over je heen walsen, jouw leven te veel bepalen. Dat is zonde, dat kan je leven op diverse manieren op een negatieve manier beïnvloeden. Gelukkig kan een assertiviteitstraining uitkomst bieden. Bijvoorbeeld een praktijk als Precies Zoals Je Bent organiseert een assertiviteitstraining. Ga naar de site om meer te lezen over wat deze precies inhoudt, dan kun je je snel opgeven.

Ga voor een assertiviteitstraining naar Precies Zoals Je Bent

Als je je opgeeft voor de assertiviteitstraining bij Precies Zoals Je Bent, ga je met een aantal dingen aan de slag:

  • Eigenwaarde vergroten
  • Aanvoelen van grenzen
  • Oefenen nieuw gedrag

Bij deze assertiviteitstraining ga je werken aan een beter gevoel van eigenwaarde. Als je dat kunt vergroten, zal je ook meer voor jezelf durven opkomen. Ook ga je ontdekken welke overtuigingen jou in de weg zitten. Vaak zijn het dingen en meningen in ons hoofd die ons tegenwerken. Het is de truc om deze te ontdekken en aan te pakken. Hoe kun je deze ombuigen naar iets positiefs? Ook gaat Precies Zoals Je Bent tijdens de assertiviteitstraining werken met lichaamsgerichte oefeningen. Op die manier leer je meer over hoe je je eigen kracht kunt inzetten. Ook is het belangrijk dat je leert om aan te voelen wat jouw grenzen zijn en hoe je daarover kunt communiceren. En het is ook heel goed om je nieuwe gedrag te oefenen. Op die manier wordt het makkelijker om het daadwerkelijk in je dagelijkse leven te integreren.

Ga voor meer energie en geluk

Ga naar de site van Precies Zoals Je Bent en geef je op voor de assertiviteitstraining. Je zal er enorm van opknappen, dat kan ik zeggen uit eigen ervaring. Ik vond het altijd heel moeilijk om voor mezelf op te komen. Vond dat anderen altijd beter, slimmer en mooier waren. Daarom kwam ik niet voor mij mening uit en cijferde ik mezelf weg. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik niet het leven leidde dat ik echt wilde. Ik ben gaan nadenken over wat ik écht wilde, waar mijn hart sneller van ging kloppen. Ik wist dat ik een carrièreswitch wilde maken, maar was bang voor de reacties van anderen. Toen heb ik een assertiviteitstraining bij de praktijk Precieszoalsjebent.nl gevolgd. En daar ben ik eeuwig dankbaar voor. Hierna heb ik de grote stap gewaagd. Ik heb gemerkt dat als je staat voor wie je bent, dat ook positieve reacties van anderen teweeg brengt. Ik heb de touwtjes in eigen hand genomen en ik moet zeggen dat ik echt een gelukkiger mens ben. Ik sta in mijn eigen kracht en trek me niet zo veel meer aan van wat anderen zeggen en denken. Dat zorgt voor verlichting, ik heb meer energie en voel meer geluk. Ik kan het daarom iedereen aanraden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn