Praktische horren op maat

Tijdens de warmere maanden is het fijn om zowel overdag als ’s nachts de ramen open te kunnen zetten zonder dat er van alles naar binnen vliegt. Zeker als het ’s nachts niet afkoelt, is het belangrijk dat u gewoon uw ramen open kunt houden. Met de juiste horren zult u nooit last hebben van insecten in uw huis. Overdag vliegen en lopen er niet zomaar insecten naar binnen en ’s nachts hebt u geen last van muggen die u wakker houden. Hoewel er veel aanbieders zijn, verschilt ieder type hor erg in kwaliteit. Ook verschilt het erg hoe flexibel de aangeboden horren zijn. Het is echter belangrijk dat er veel verschillende maten en vormen beschikbaar zijn, want ramen en ook deuren verschillen altijd per woning. Bij Hubo Amstelveen weten we dit ook en dus kunnen wij producten in een groot aantal verschillende uitvoeringen maken. We kunnen horren zelfs voor u op maat maken. Op die manier kunt u een hor overal waar nodig laten plaatsen. Het maakt niet uit wat voor type raam of deur het is: wij weten er raad mee. Zo voorzien we klanten al jaren van kwaliteitshorren. Ook voor u willen we graag vrijblijvend naar de mogelijkheden kijken.

Met horren geen overlast van beestjes meer

De zomermaanden zijn voor veel mensen de meest geliefde tijd van het jaar. Het is de tijd dat de langste vakantie gevierd wordt en het weer is over het algemeen heerlijk. Toch heeft ook de zomer haar mindere kanten. Misschien wel het vervelendst is de vele insecten die er iedere zomer weer rondvliegen en -kruipen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om horren te laten plaatsen in hun woning. Het meest gebruikelijk is een hor voor ieder raam, maar ook voor deuren is het natuurlijk mogelijk. Wanneer u de juiste optie kiest, heeft u niet langer last van vervelende beestjes in huis. Het is daarbij wel belangrijk dat de horren van goede kwaliteit zijn en dat ze precies goed geplaatst worden. Er moeten natuurlijk geen kieren zitten waar alsnog insecten doorheen zouden kunnen kruipen of vliegen. Daarom is het ook belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen voor de aanschaf en het installeren van uw horren. Bij Hubo Amstelveen hebben we al jaren ervaring met het plaatsen van zowel raam- als deurhor. We kunnen een hor snel en zeer vakkundig voor u plaatsen. U hoeft zelf nergens naar om te kijken en wij leveren en plaatsen de hor naar wens voor uw ramen en/of deuren.

Vrijblijvend advies opvragen

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf om horren aan te schaffen en om deze vervolgens te laten installeren? Neem vrijblijvend contact met ons op om te gaan kijken naar de mogelijkheden voor u. We maken voor u een inschatting op locatie en stellen zo het beste plan voor u op. Ook een offerte aanvragen kan uiteraard vrijblijvend. We hebben voor u een veelzijdig aanbod aan horren. Ook voor uw ramen en deuren is er dus altijd een geschikte optie te vinden. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Een plissé hordeur: de beste optie voor deuren vanwege het handige vouwsysteem. U rolt het gaas niet op, maar vouwt het. De hor sluit en opent daardoor zeer soepel en eenvoudig
  • Een rolhor: een maatwerkhor met een zeer geavanceerde techniek. De hor ziet er mooi uit en is erg gemakkelijk te bedienen
  • Maathor: voor iedere klant zijn producten op maat te maken zodat ze overal op passen

Kijk op onze website voor meer informatie over onze horren of neem contact op voor direct antwoord op uw vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn