Op zoek naar sokken in een medisch thema?

Sokken heb je in veel verschillende soorten en maten. Je hebt hardloopsokken, wandelsokken, voetbalsokken, normale sokken maar ook vrolijke sokken. Vrolijke sokken zie je steeds meer terug. Een bekend voorbeeld van vrolijke sokken zijn natuurlijk de happy socks. Dit merk sokken is de afgelopen jaren enorm gegroeid en je ziet steeds meer mensen met vrolijke sokken rondlopen. Vrolijke sokken staan leuk bij meerdere outfits. Bij een hippe outfit kunnen natuurlijk geen hippe sokken ontbreken, maar ook bij een nette outfit kan het heel leuk staan. Er zijn ook hippe sokken in een medisch thema. Op medsocks.nl zijn een groot aantal sokken in een medisch thema te krijgen. Deze sokken hebben een opdruk van een bepaalde medische sector. Wanneer je deze sokken aanschaft wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan een goed doel dat past bij het medische thema van jouw sok. In dit blog lees je uit welke thema’s je kan kiezen. Daarnaast lees je ook aan welk goed doel een deel van de winst wordt gedoneerd wanneer jij sokken in een medisch thema besteld.

Welke medische thema’s zijn er te verkrijgen bij medsocks.nl?

Er zijn een op medsocks veel sokken in een medisch thema te krijgen. Je kan onder andere kiezen uit:

  • Hartslag sokken
  • Operatie sokken
  • Pillen sokken
  • Virus sokken
  • DNA sokken

Hartslag sokken zijn sokken met een opdruk in het thema van een hartslag. Wanneer je deze sokken aanschaft wordt 10% van de winst gedoneerd aan de hartstichting. Naast het feit dat je hele bijzondere sokken draagt help je ook mensen die last hebben van hartproblemen. Operatiesokken zijn sokken met een opdruk van een mens en een hechting. Ondanks dat dit normaal gesproken niet altijd even smakelijk is zien de sokken er erg vrolijk uit. Wanneer je ervoor kiest om sokken in het medisch thema operatie aan te schaffen draag je bij aan de stichting Support Casper. Bij aankoop van operatie sokken gaat namelijk 10% van de winst naar deze stichting die geld inzamelt om onderzoek te doen naar alvleesklierkanker. Je kan ook voor sokken in het medisch thema medicatie kiezen. Je kiest dan voor pillen sokken met allemaal kleurrijke pillen op de sokken afgebeeld. Wanneer je pillen sokken aanschaft wordt 10% van de winst gedoneerd aan het goede doel Barcode for Life. Zij doen onderzoek naar de mogelijkheden voor een meer individuele behandeling van kanker ‘op maat’. Virus sokken zijn ook verkrijgbaar bij medsocks.nl. Met virus sokken heb je sokken in het medisch thema microbiologie. Bij aankoop van deze sokken wordt 10% van de winst gedoneerd aan de leprastichting. Deze stichting draagt bij aan het opsporen, behandelen en revalideren bij de ziekte lepra.

Hoe zijn de sokken in een medisch thema bij medsocks.nl tot stand gekomen?

De sokken zijn tot stand gekomen door de gezamenlijke passie van vrolijke sokken en geneeskunde van twee geneeskundestudenten in Rotterdam. Met de vrolijke sokken in medisch thema proberen Daniël en Miguel de ziekenhuizen wat vrolijker en kleurrijker te maken. Om iets terug te doen voor de maatschappij doneren zij een gedeelte van de winst aan een goed doel in hetzelfde thema als de verkochte sokken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn