Op zoek naar de beste inbouwspots?

Pretmetled - InbouwspotsAls u op zoek bent naar een handige oplossing om meer licht in uw huis of bedrijf te krijgen dan moet u zeker een kijken op onze site naar het grote aanbod van inbouwspots. De producten die wij verkopen maken gebruik van ledlampen en zijn daardoor een stuk zuiniger dan veel regulier gebruikte producten. Hallogeenlampen en gloeilampen zijn natuurlijk ook prima producten als u op zoek bent naar een goedkope lichtbron, maar er kleven toch veel voordelen aan het gebruiken van ledverlichting. Daarom verkopen wij alleen met inbouwspots met ledlampen. Deze hoeft u namelijk bijna nooit te vervangen omdat de lampjes zeer lang meegaan. Vooral bij inbouwspots kan dit heel handig zijn omdat het bij normale pitjes lastig is om ze te vervangen omdat er minder ruimte rondom zit. Bij onze inbouwspots zal dit dus veel minder vaak een probleem zijn. Ook is het zo dat de ledlampen die wij verkopen veel minder stroom verbruiken maar toch dezelfde sterkte licht geven dan andere producten. Daarom zijn ze niet alleen duurzaam maar scheelt het u ook geld als u kiest voor inbouwspots met ledlampen. Als u op zoek bent naar een nieuwe manier van verlichten dan moet u dus zeker de prachtige producten die wij in onze webshop verkopen eens bekijken. Wij hebben een compleet aanbod opgebouwd door de jaren heen zodat wij met zekerheid kunnen zeggen dat er voor een ieder een geschikte lamp te vinden is. De inbouwspots die wij verkopen zijn er in verschillen formaten en sterkten zodat ze aansluiten op verschillende wensen die u als klant zou kunnen hebben. De inbouwspots zijn ook zeer handig in gedeelten van u huis waar u niet zoveel ruimte heeft om een normale lamp op te hangen. De inbouwspots hebben maar een klein oppervlak nodig en kunnen dus ook bijvoorbeeld in een kast worden geïnstalleerd. Dit kan u veel gedonder schelen omdat u met deze producten wel alles kan zien, zelfs op lastige plekken in het huis. Twijfel dus niet als u zich al tijden ergert aan slecht verlichte plekken of aan slecht werkende lampen die veel energie verbruiken. Kies dan zeker voor een van onze producten en geniet weer van goed licht.

Veel verschillende soorten inbouwspots verkrijgbaar

Omdat niet alleen smaken verschillen, maar in het geval van lampen ook de gewenste lichtintensiteit hebben wij veel verschillende producten bij elkaar gezocht om u aan te kunnen bieden. Zo hebben wij verschillende wattages beschikbaar van onze inbouwspots. Ook zijn er verschillende vormen en kleuren zodat u het bij uw huis passende product uit kan kiezen. Wij hebben bovendien ook prachtige designerlampen in onze webwinkel. Deze inbouwspots zijn extra mooi en kunnen een hele kamer een nieuwe uitstraling geven. De inbouwspots die wij verkopen zijn bovendien lekker gemakkelijk te installeren. Ook als u niet zo’n klusser bent moet het lukken, wij helpen u namelijk graag als er problemen zijn of als u andere vragen heeft. Onze klantenservice staat graag voor u klaar om te helpen waar het maar kan. Bovendien hebben een breed assortiment producten die handig zijn bij de installatie zodat u nergens anders naartoe hoeft om alle benodigde producten in huis te halen. Wij hebben ook speciale inbouwspots voor in ruimtes waar het wat vochtiger kan zijn. In badkamers is het plaatsen van reguliere lampen namelijk niet mogelijk omdat er veel vocht vrij komt bij het douchen of bij het in bad gaan. Daarom hebben wij lampen met het juist keurmerk te koop zodat u er zeker van kan zijn de producten veilig zijn voor gebruik in een nattere ruimte. Deze lampen zijn bovendien even zuinig als onze andere producten, dus zeer handig voor u als klant. De eigenschappen van onze inbouwspots op een rijtje:

  • Geven een warm wit licht
  • Verkrijgbaar in 9 Watt of 12 Watt
  • Geeft evenveel licht als 35W/40W bij gloeilampen of hallogeenlampen
  • IP21
  • 12 of 230 Volt
  • Dimbaar

Zoals u kunt zien zijn de eigenschappen van onze producten zeer goed. Het is ook zeer handig dat het de lampen dimbaar zijn, zodat u zelf de intensiteit van het licht kan bepalen. Dat kan een kamer op bepaalde moment sfeervoller maken of juist alles wat duidelijker zichtbaar maken.

Top service en uitstekende producten

Niet alleen doen wij er alles aan om alleen de allerbeste producten te leveren, ook zorgen wij er graag voor dat u als klant tevreden bent met de service die wij u leveren. Daarom kunt u er van op aan dat wij u graag helpen bij vragen of klachten en altijd open staan voor opmerkingen. Onze klantenservice is dan ook uitstekend bereikbaar voor al uw vragen.  Of u nou wilt weten hoeveel inbouwspots u ongeveer nodig heeft voor een bepaalde ruimte of juist een vraag heeft over de installatie, u kunt bij ons voor van alles en nog wat terecht. Twijfel dus niet als u de beste aanbieder van inbouwspots zoekt, maar neem een kijkje op onze site pretmetled.nl en laat u verbazen door het ruime aanbod van prachtige producten. Wij zorgen ervoor dat u geen verzendkosten hoeft te betalen over door u bestelde artikelen en hebben een uitstekende retourservice. Hierdoor kunt u gerust aankopen bij ons doen zonder een risico te lopen. Laat u niet oplichten door dure aanbieders maar ga in zee met de goedkoopste en beste aanbieder van inbouwspots. Zorg voor de juiste sfeer in huis door de juiste verlichting aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn