Motorrijles in Delft volgen

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met motorrijles in Delft. Ik wilde vroeger nooit rijles nemen voor een motor, want ik dacht dat het erg gevaarlijk was en dat ik het niet nodig had. Ik heb al een vele jaar mijn autorijbewijs en wist niet waarvoor ik een motor nodig had. Ik heb mijn autorijbewijs gehaald toen ik 19 was en reed toen voornamelijk in de auto van mijn ouders. Een vriend van mij had een jaar later zijn motorrijbewijs gehaald en wilde graag dat ik motorrijles in Delft zou nemen. Het leek hem een leuk idee om met ze tweeën te gaan rijden in de zomer. Hij was met een vriend een week gaan rijden in Italië en hij dacht dat het ook iets voor mij zou zijn. Ik wilde toen niet beginnen, want ik had het geld niet en zag er het nut niet van in. Tegenwoordig heb ik een baan in Amsterdam en rij elke dag van Delft naar Amsterdam met de auto. Ik sta vaak in de file en zie motoren voorzichtig doorrijden terwijl ik stil sta. Een van mijn collega’s woont verder van zijn werk dan ik, maar heeft minder tijd met de motor nodig dan ik met de auto. Bovendien heeft hij veel minder kosten aan zijn motor dan ik heb met mijn auto. Ik begon steeds meer te twijfelen, maar besloot uiteindelijk om motorrijles in Delft te volgen. Toen ik het aan mijn vriend vertelde, zei hij dat hij een goede rijschool voor motorrijles in Delft wist. Hij had bij deze rijschool lessen genomen en vond ze erg goed.    

Motorrijles in Delft bij rijschool Delfin

Mijn vriend vertelde mij dat hij motorrijles in Delft had genomen bij rijschool Delfin. Hij vond het erg fijn dat hij alle rijlessen dezelfde instructeur had, zodat de instructeur precies wist wat hij nog moest verbeteren. De instructeur vond hij erg aardig en was erg goed volgens hem. Hij stuurde mij de website rijschooldelfin.nl, zodat ik zelf kon kijken wat ik er van vond. De website van rijschool Delfin vond ik er erg netjes uitzien, maar ik wilde graag de prijzen vergelijken met andere rijscholen. Ik had nog een paar scholen gevonden, maar die hadden of hetzelfde tarief, of waren duurder. Ik melde mij aan via de website en kon al over een week beginnen. Ik had alleen op zaterdag tijd, maar dat was geen probleem, ik kon lessen nemen wanneer mij uitkwam. Toevallig had ik dezelfde instructeur voor motorrijles in Delft als mijn vriend. Deze man werkte al een aantal jaar voor dit bedrijf en herinnerde zich mijn vriend nog. De eerste paar lessen vond ik erg spannend, maar gelukkig ging het steeds beter. De lessen duurden 100 minuten in de plaats van een uur, maar zo ging ik snel beter rijden. Ik wilde ook een paar keer in het donker rijden, maar dat was geen probleem, ik kon gemakkelijk mijn tijden voor motorrijles in Delft aanpassen.

Geslaagd voor mijn examen

Vorig weekend had ik mijn rijexamen en ik ben in een keer geslaagd. De motorrijles in Delft bij rijschool Delfin ging erg goed en ik kon al snel een examen doen. De instructeur was erg geduldig en gaf mij veel tips en aanwijzingen. Ik wil binnenkort een motor kopen, zodat ik hiermee naar mijn werk kan. Ik kan motorrijles in Delft aanraden bij rijschool Delfin.

  • Je hebt een instructeur tijdens alle lessen
  • Het uurtarief van de lessen is er goed bij deze rijschool
  • De lessen zijn 100 minuten, zodat je sneller leert
  • Mijn instructeur was erg goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn