Labels

Zoekt u een bedrijf dat labels voor u kan bedrukken, verwerken, ontwerpen, leveren of wat u dan ook maar kunt bedenken op het gebied van labels en etiketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens altrif.nl en ontdek het zelf. In deze tekst proberen we u het een en ander over labels uit te leggen en waarom het zeker geen kwaad kan om eens met ons in zee te gaan als u labels zoekt in welke hoedanigheid dan ook. We hebben dan ook labels in diverse soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils te vinden en dat is maar goed ook want we willen graag iedereen een dienst kunnen bewijzen. Naast onze standard labels, om het zo maar te omschrijven, kunt u ook bij ons aan de slag en zelf uw design ontwerpen. Dat is vooral nuttig als u zelf niet over de mogelijkheid beschikt om labels te bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld labels voor een bepaalt product dat u produceert? Waarom zou u dan “kale” labels kopen als u die ook meteen kunt laten bedrukken door onze machines? Het scheelt u tijd en geld en tevens hoeft u niet te investeren in dure drukpersen of printers. Dus tel uit uw winst? U kunt hierdoor op diverse manieren besparen en daar hebt u vast wel oren naar. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten en denken dat u enkel lege labels bij ons kunt komen kopen. Welnee, op het gebied van labels zijn wij echt van alle markten thuis. Hebt u zelf al een logo of slogan? Geef het dan maar door. We plaatsen het op de labels en dan kan het drukken direct van start gaan als het aan ons ligt. Geeft u dan ook snel uw jawoord, dan staat niets ons meer in de weg om er echt een mooi eindproduct van te maken.

Wij hebben labels in alle soorten en maten

We kunnen diverse soorten labels leveren. Zo hebben we onder andere de volgende soorten etiketten in ons assortiment:

  • Enkellaagse etiketten. U plakt ze ergens op en ze komen er niet meer van af
  • Meerlaagse etiketten, handig als u een bonnetje uit wilt delen maar wel de kopie wilt behouden
  • Kijkt u zelf even op de website wat dit precies inhoudt
  • En “flexible packaging”, we kunnen namelijk ook diverse soorten folie voor u bedrukken. Zo flexibel zijn we nu eenmaal, letterlijk en figuurlijk.

Maakt u vandaag nog uw keuze en profiteer van onze lage prijzen. Ja, bij ons zult u nooit een dief van uw eigen portemonnee zijn. U zult dan ook vast en zeker labels kunnen vinden die binnen uw budget passen. Zo is er voor ieder wat wils en dan hebben we het niet alleen maar over het bedrag of de kwaliteit van de etiketten. Zoals we al eerder aangaven kunt u ook uw eigen labeldesign ontwerpen. We hebben het hierbij niet alleen over de dikte, breedte, lengte en het figuur maar ook wat er op de labels gaat worden bedrukt. Wilt u bijvoorbeeld uw slagzin, contactinformatie zoals adres, telefoonnummer en. Of e-mailadres, of uw logo er op laten drukken? Dan kunt u dit via onze digitale ontwerpstudio doen. Dit is een gratis ingebouwde stuk software waar iedereen wel mee uit de voeten kan want het is erg simpel in gebruik. Met een paar klikken van uw muisknop is het al klaar en dan kan het bedrukken gaan beginnen. Wilt u graag eerst de kat uit de boom kijken en wilt u daarom eerst weten wat het u zoal gaat kosten? Dan kunt u natuurlijk altijd een offerte bij ons komen opvragen. We geven u graag een inkijkje in de prijzen en natuurlijk staat het u geheel vrij om dan alsnog nee te zeggen of verder te onderhandelen. Wij staan overal voor open dus daagt u ons maar uit, wij zijn van geen kleintje vervaard.

Bestelt u vandaag nog, dan kunt u het al binnen 24 uur ontvangen

Wilt u graag eens bij ons in Roosendaal langskomen? Dan doen we daar ook helemaal niet moeilijk over. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. De correcte tijden vindt u natuurlijk op de website terug. Er zijn wel verschillende openingstijden voor ons magazijn en voor ons kantoor. Maakt u van te voren even een afspraak als u langs wilt komen? Over het algemeen kunt u de labels meteen meekrijgen, zeker als ze niet bedrukt hoeven worden. En ook al kan dat niet, dan zult u na een bestelling nooit lang hoeven wachten want we leveren snel aan huis of aan kantoor. En het mooie is dat er geen addertjes onder het gras zitten. Iets dergelijks als verzendkosten komen dan ook niet bij ons voor, die komen op onze conto. Gaat u dus snel labels bestellen want laten we eerlijk zijn, welk bedrijf kan er nu geen labels gebruiken? Iedereen heeft hier dan ook wel op een bepaalt punt belang bij. Dan kunt u ze maar beter op voorraad hebben liggen, vindt u ook niet? Wilt u graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf? Nieuwe producten, diensten en scherpe kortingen? Gaat u ons dan volgen via de sociale media. We zijn lid van Facebook, Twitter en Linked-In. Dan mist u nooit meer een update van ons en kunt u als eerste profiteren van onze kortingen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn