Laat uw bedrijfsafval op een duurzame manier verwerken

In de 21e eeuw moet ieder bedrijf ervan doordrongen zijn dat het duurzaam verwerken en recyclen van diens bedrijfsafval prioriteit is. Afvalscheiding komt daarbij op plaats een binnen het bedrijf zelf. En dat betekent dat een enkele container allang niet meer afdoende is. Vrijwel ieder bedrijf, of het nu om een fabriek, de retail, de horeca, de industrie, een dienstverlener of welke sector dan ook gaat, u hebt te maken met diverse afvalstromen. Zorg er daarom voor dat u op een duurzame manier van uw bedrijfsafval afkomt. En dat is waar bedrijfsafval.nl om de hoek komt kijken. Want bij Bedrijfsafval.nl bent u verzekerd van een landelijke organisatie die op gezette tijden al uw gehuurde containers komt legen. En als u binnen die afhaalmomenten wilt schuiven dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat u voornamelijk papier en karton als afvalproduct creëert. Huur in dat geval een grote papiercontainer die u wekelijks door ons laat legen. Dat u daarnaast ook glas of plastic folie als afval verwerkt, maar dan in kleinere aantallen, kan voorheen weleens voor irritatie hebben gezorgd. U gooit het maar bij elkaar in een algemene container. Zorg voor een omwenteling in deze gedachte bij uzelf en uw werknemers. Huur bij ons een kleinere glascontainer en plastic foliecontainer en laat ze bijvoorbeeld eens in de maand legen. Dit is een voorbeeld van een opmerkelijk contract dat u bij ons kunt afsluiten zodat al uw bedrijfsafval wordt gescheiden, niet meer in de weg ligt en op de juiste plek aanbeland: de plek waar het grotendeels kan worden hergebruikt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Wij zorgen ervoor dat u van uw bedrijfsafval af komt

U wilt niet alleen maar het beste voor het milieu ook al hopen wij dat u het wel een warm hart toedraagt. Het mag echter niet zo zijn dat u er financieel onder komt te lijden. Daarom bieden we al deze mogelijkheden tot het ophalen en verwerken van bedrijfsafval aan. Hiermee kunnen zowel kleine als grote ondernemers bij ons zeer eenvoudig het perfecte contract afsluiten. Een contract waar u op kunt voortbouwen zodat u bij een uitbreiding van uw productie dan wel verwerking snel een extra container kunt huren. We hebben alle typen bedrijfsafval onderverdeeld zodat u een helder beeld krijgt van de kosten per type bedrijfsafval:

  • PMD
  • Vertrouwelijke documenten,
  • Papier en karton,
  • En natuurlijk restafval.

Het zal u nog verbazen hoeveel van dit materiaal tegenwoordig kan worden hergebruikt. Bepaal de inhoud, vermeldt in liters, en natuurlijk hoe vaak u wilt dat we uw bedrijfsafval komen afhalen. Alle kosten staan overzichtelijk vermeldt in de respectievelijke tabellen. De mogelijkheden tot afhalen zijn maandelijks, twee keer maand, wekelijks en zelfs twee keer per week. Hiervan kan worden afgeweken mocht u dat wensen. Neem in dat geval even persoonlijk contact op met onze klantenservice en planning.

Alle kosten overzichtelijk op één factuur

Ondanks de diverse containers en de afwijkende ophaaltijden krijgt u slechts één factuur van ons waarin alles helder vermeldt staat met de prijzen zowel inclusief als exclusief BTW, dus ideaal voor uw boekhouding. U betaalt het bedrag in de tabellen en hierbij zijn geen verholen kosten. Het afleveren van de containers is dan ook een gratis service die wij voor ieder bedrijf in Nederland verlenen. Het is helaas niet mogelijk om als particulier tijdelijk een container te huren maar wellicht dat dit in de toekomst nog gaat veranderen. Het contract is maandelijks opzegbaar.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn