Hulp bij afvallen

Heb jij hulp bij afvallen nodig? Dat is niet zo vreemd, er zijn maar weinig mensen die het lukt om op eigen houtje de kilo’s kwijt te raken die zij graag willen verliezen. Het is erg lastig in onze huidige tijd om een gezond gewicht te houden, er liggen immers overal verleidingen op de loer. Veel mensen denken dan meteen aan snoep en snacks en de ruime beschikbaarheid daarvan speelt zeker een rol. Maar dat niet alleen, ook zijn er heel veel kant en klare producten te koop die teveel suiker en teveel vet bevatten. Als je hulp bij afvallen hebt, dan wordt het iets gemakkelijker om je te houden aan een gezond eetpatroon. Je kan dan immers advies krijgen over wat je het beste kunt eten en dat is gemakkelijker dan wanneer je dit allemaal zelf uit moet zoeken. Bovendien helpt het ook als een stok achter de deur, als je af en toe bij iemand op de weegschaal moet en moet vertellen hoe jouw eetpatroon er de laatste tijd uit heeft gezien, dan wordt je natuurlijk wel gestimuleerd om je best te doen. Wat hulp bij afvallen zal dus zeker helpen bij het slagen van de afvalpoging.

Professionele hulp bij afvallen

Als je gaat zoeken op diëten, dan zul je op internet heel veel verschillende dieetmethodes tegenkomen. Maar wat bij de meeste van deze zo is, is dat ze geen persoonlijke hulp bij afvallen bieden. Ze bieden enkel een richtlijn voor wat je mag eten, of liever gezegd: wat je allemaal niet mag eten. Hier heb je dus vaak wat begeleiding betreft niet zo heel veel aan. Bovendien zijn deze methodes in veel gevallen niet gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, op onderzochte eetpatronen. Er wordt vaak maar wat gedaan en dat leidt in het begin misschien wel tot gewichtsverlies, maar vaak niet op de langere termijn. Effectieve hulp bij afvallen bestaat er dan ook uit om jou te helpen bij het omschakelen naar een ander eetpatroon. Een effectief dieet is bovendien toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Het past bij jouw lichaam en bij jouw leven. Op die manier kun je het ook volhouden en definitief veel kilo’s kwijtraken. Je zult dan lekkerder in je vel zitten en je gezond voelen. Professionele hulp bij afvallen is dus het beste wat jij jezelf kunt schenken!

Professionele diëtist

Om professionele hulp bij afvallen te krijgen, kun je het beste naar een diëtist gaan. Woon je in Rotterdam of in de directe omgeving, dan is Diëtistenpraktijk Rijnmond een uitstekende keus. Hier krijg je altijd een persoonlijk voedingsadvies. Om dit bereiken, worden er eerst verschillende zaken opgemeten en verhelderd. Zo zal jouw diëtist willen weten:

  • wat jouw eet- en leefpatroon is
  • wat je verwachtingen en wensen zijn
  • hoeveel spiermassa jij hebt
  • hoe je vetmassa verdeeld is

Op basis van al deze zaken, wordt er een afvalmethode gekozen die het best bij jou past. Die haalbaar is voor jou en waarmee jij jouw doelen kunt realiseren. Hun hulp bij afvallen bestaat niet alleen uit de genoemde punten in kaart brengen en het aanreiken van een geschikte afvalmethode, maar ook uit vervolgconsulten. In deze consulten wordt besproken tegen welke knelpunten jij aanloopt en ook komen de successen die jij behaalt natuurlijk aan de orde. Zoals gezegd kunnen dergelijke vervolgconsulten echt werken als een stok achter de deur. Bovendien kan op die momenten ook eventueel jouw voedingsadvies nog weer aangepast worden aan een vernieuwde situatie. Als jij ook op zoek bent naar professionele hulp bij afvallen en je bent woonachtig in Rotterdam of de directe omgeving, dan moet je dus zeker eens kijken op dietist-rijnmond.nl voor meer informatie over Diëtistenpraktijk Rijnmond!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn