Een rijschool in Dordrecht met een hoog slagingspercentage 

Als je op zoek bent naar een rijschool in Dordrecht met een hoog slagingspercentage, dan ben je bij autorijschool Sabrina aan het juiste adres. Autorijschool Sabrina is een rijschool in Dordrecht met een hoog slagingspercentage. De lessen bij autorijschool Sabrina zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Genoeg redenen dus om je in te schrijven bij autorijschool Sabrina. 

Een betaalbare rijschool in Dordrecht 

Autorijschool Sabrina is een betaalbare rijschool in Dordrecht. Als je op zoek bent naar een goede rijschool met een hoog slagingspercentage, dan kan ik autorijschool Sabrina zeker aanraden. Mijn dochter heeft daar rijlessen gevolgd en ze heeft nog niet zo lang geleden haar rijbewijs gehaald. We waren voor haar op zoek naar een betaalbare rijschool in Dordrecht waar ze in een keer zou kunnen slagen. Ze heeft namelijk last van faalangst, waardoor rijlessen natuurlijk extra spannend zijn voor haar. We waren dus op zoek naar een goede rijschool in Dordrecht die daar ook mee weet om te gaan. Onze dochter heeft al last van faalangst sinds ze op de middelbare school zat en daar is ze eigenlijk nooit vanaf gekomen. Ze heeft moeite met veel dingen, zoals examens op school maar bijvoorbeeld ook naar de sportschool gaan is voor haar lastig. Gelukkig hebben wij autorijschool Sabrina gevonden. Zij zijn een goede rijschool in Dordrecht met jarenlange ervaring. Zij weten ook precies hoe met faalangst om te gaan, zodat iedereen er op zijn of haar gemak achter het stuur kan gaan zitten. De rijlessen bij autorijschool Sabrina kun je los kopen, maar kun je ook verkrijgen in een pakket. Zo hebben we bijvoorbeeld voor onze dochter gekozen voor een pakket met: 

  • 35 rijlessen 
  • Tussentijdse toets 
  • Praktijkexamen 

Ook zit er een theoriepakket bij en krijgt ze begeleiding op maat. Dat is voor haar natuurlijk ontzettend prettig, daar ze dus met haar faalangst zit. Ze vertelde dat ze een ontzettend fijne instructeur had die erg veel geduld met haar heeft. Zo kan ze op haar eigen tempo leren rijden en is er genoeg individuele aandacht voor haar situatie. Ik vond het zelf ontzettend belangrijk dat we voor de juiste rijschool zouden kiezen. Je wilt natuurlijk niet zien dat je kind faalt en daardoor nog minder zelfvertrouwen krijgt. Gelukkig was dat bij autorijschool Sabrina dus niet aan de orde. Mijn dochter heeft uiteindelijk zelfs niet meer lessen nodig gehad dan de lessen die in haar pakket zaten. Nadat ze haar theorie-examen had gehaald, was ze er al van overtuigd dat ze haar rijbewijs ook zou kunnen halen. Ze had het ook erg naar haar zin tijdens de lessen. Ze vertelde mij dat ze elke keer weer naar de lessen uitkeek en dat ze merkte dat het ook elke week steeds beter ging met rijden. Uiteindelijk heeft ze haar praktijkexamen dan ook met vlag en wimpel gehaald.  

Vraag nu een proefles aan 

Ik ben ontzettend trots op mijn dochter. Ze heeft in een keer haar rijbewijs weten te behalen en dat terwijl ze faalangst heeft en absoluut niet zo zelfverzekerd is. Natuurlijk heeft de rijschool in Dordrecht waar ze lessen heeft gevolgd hier ook enorm aan bijgedragen. Door de individuele aandacht en de lessen op maat zit ze nu zelfverzekerd in de auto en heeft ze haar rijbewijs weten te behalen. Als jij ook op zoek bent naar een betaalbare rijschool in Dordrecht met een hoog slagingspercentage, kijk dan op http://www.rijschooldordrecht078.nl/ voor meer informatie. Ook kun je via http://www.rijschooldordrecht078.nl/rijlessen-dordrecht gemakkelijk een proefles aanvragen. Ook jij kunt je rijbewijs halen met autorijschool Sabrina. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn