Heeft u al een goed legionella beheersplan?

Wist u dat wanneer u uw waterleidingen een tijd niet gebruikt, de kans heel groot is dat zich een bacterie in de leidingen nestelt? Wij hebben dat onlangs aan den lijve ondervonden en de gevolgen van deze ramp waren zeer groot. Wij hebben namelijk een zorginstelling voor ouderen en als je ergens goed moet opletten op schone waterleidingen, dan is het wel in een dergelijke instelling. Het is namelijk zo dat ouderen heel kwetsbaar kunnen zijn en zij kunnen soms zelfs overlijden wanneer er bijvoorbeeld een bacterie in onze instelling wordt gevonden. Wij dachten altijd dat wij alles goed onder controle hadden, maar wij bleken geen goed legionella beheersplan te hebben. Dat zorgde ervoor dat wij onze mensen onnodig aan risico’s bloot stelden en dat was natuurlijk nooit onze bedoeling. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed legionella beheersplan te laten maken en wij hebben toen besloten dat wij hier graag een professioneel bedrijf voor in de arm wilden nemen. Wanneer wij dit namelijk konden doen, dan zouden wij daar erg veel baat bij kunnen hebben en dus hebben wij gekeken waar wij iemand konden vinden die voor ons een goed legionella beheersplan kon maken. Een van de dingen die wij als eerste hebben gedaan, is even op het internet gekeken of wij hier iemand konden vinden die ons aan een legionella beheersplan kon helpen. Wij wilden graag een keer iemand uitnodigen die voor ons een dergelijk legionella beheersplan kon maken, maar ook iemand die ons kon wijzen op de mogelijkheden om een eventuele crisis op het gebied van legionella goed te voorkomen. Wij hebben daarom gezocht op het internet naar een bedrijf dat voor ons een legionella beheersplan kon maken en op die manier kwamen wij terecht bij de mensen van biolab.nl. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je een expert zoekt die een legionella beheersplan voor je kan maken. Wij hebben deze site dan ook met veel interesse bekeken en wij hebben al heel snel een afspraak met deze mensen gemaakt omdat wij graag snel en goed geholpen wilden worden. Wij kregen te horen dat zij meteen naar ons toe konden komen om een goed legionella beheersplan voor ons te maken. 

Dit legionella beheersplan werkt heel goed

Wij hebben de mensen van biolab.nl uitgenodigd om een keer bij ons langs te komen en dat was heel erg prettig. Zij hebben toen alle waterpunten bij ons in de instelling in kaart gebracht waardoor wij altijd konden zien welke punten wij in de gaten moesten houden. Vervolgens hebben zij voor ons een heel goed legionella beheersplan gemaakt en daar zijn wij heel erg blij mee.

Wij lopen geen risico’s meer

Wij zijn blij dat wij de mensen van biolab.nl in de arm hebben genomen omdat:

  • Wij nu geen risico’s meer lopen op legionella 
  • Wij een heel goed plan van aanpak hebben laten maken 
  • Wij voor al deze diensten niet veel geld hoefden te betalen 

Meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op biolab.nl. Daar kunt u ook info vinden over hun andere bezigheden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn