Goedkope webhosting

Als ondernemer ben je al genoeg kosten kwijt, dus kies je het liefst voor goedkope webhosting voor je website of webshop. Maar in veel gevallen is het zo dat goedkoop niet echt betekent dat je ook een goede kwaliteit krijgt. En dat is jammer, want dat wil je natuurlijk juist wel. Je wilt niet alleen voordelig uit zijn, je wilt ook graag dat alles goed werkt en dat het er netjes en professioneel uitziet. Vaak gaan deze zaken niet samen, vaak betekent goedkope webhosting ook dat je automatisch genoegen moet nemen met een lagere kwaliteit. Of met een heel slechte en zeer beperkt bereikbare helpdesk. Dit hoeft natuurlijk op zich niet te verbazen, je kunt niet alles hebben voor een schijntje. Of toch wel? Is het misschien toch mogelijk om een goed aanbod te krijgen, met goede dienstverlening en een hoge kwaliteit en dat dan toch een zeer voordelig tarief? Jazeker, dit kan! Het enige dat je hoeft te doen is kiezen voor WebRuimteHosting en dan kun je profiteren van een uitstekende en tegelijkertijd goedkope webhosting! En wie wil dit nu niet?

Goedkope webhosting van hoge kwaliteit

Op wat voor manier merk je nu dat deze goedkope webhosting een hoge kwaliteit heeft? Dat merk je in de eerste plaats aan de grote omvang van ieder pakket, zelfs als je voor de goedkoopste variant kiest. Ze bieden je namelijk drie verschillende soorten pakketten aan, waarbij het verschil per pakket vooral zit in de grootte van het geheugen en van de webruimte en in het aantal domeinen dat je krijgt. Welk pakket je ook kiest, je krijgt altijd:

  • onbeperkt e-mail met spamfilter
  • premium support
  • eigen php-versie kiezen
  • een zeer snelle laadtijd
  • gratis SSL certificaten

En dat is nog niet alles waar je van profiteert bij deze aanbieder van goedkope webhosting. Zo worden er standaard back-ups gemaakt, maar kun je deze ook handmatig maken op een moment dat jij dit graag wilt. Ga je bijvoorbeeld je site aanpassen, dan kun je vooraf een back-up maken. Mocht er dan tijdens het bewerken iets fout gaan, dan kun je altijd gewoon de oude versie weer terugzetten en werkt alles weer zonder problemen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen waar je van profiteert, zoals onbeperkte subdomeinen, onbeperkt aantal e-mailadressen en onbeperkte FTP accounts. En nog veel meer! Voor een compleet overzicht van wat allemaal inbegrepen zit bij deze goedkope webhosting, kun je het beste gewoon even kijken op webruimtehosting.nl!

Gemakkelijk websites maken

Of je nu goedkope webhosting zoekt om een blog te gaan bijhouden, een website voor je bedrijf te maken of een webshop te beginnen, je bent bij WebRuimteHosting altijd aan het juiste adres! Je kunt gewoon aan de slag gaan met hun eenvoudige websitemaker of je kunt ervoor kiezen om te gaan bouwen met Joomla, Magento of WordPress. Wat je ook kiest, het is via hen altijd eenvoudig te regelen! En niet alleen voor goedkope webhosting zit je bij hen goed, je kunt bij hen ook gemakkelijk en voordelig je domeinnaam registreren! Heb je al een domeinnaam, dan kun je die in vier simpele stappen naar hen verhuizen. Wil je geen site, maar alleen een goed werkend en professioneel mailadres? Ook dit kun je via hen regelen! Wat je ook wilt regelen op dit gebied, het kan bij hen eigenlijk altijd. Wil jij weten of wat jij voor ogen hebt ook mogelijk is? Of heb je hulp nodig bij het starten van je eigen site? Hun supportdesk staat vele uren per dag en zeven dagen per week voor jou klaar. Ook dat maakt WebRuimteHosting tot een uitstekende keus voor goedkope webhosting!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn